Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

RAM till Powermac G5 4 slots

Tråden skapades och har fått 1 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1
  • Medlem
  • Borås
  • 2008-05-19 09:29

Har försökt att söka för att hitta någon tråd med svar men sökfunktionen har vägrat funka på jobbdatorn. Skumt. :S

I alla fall, efter ett helvete med kernel panics ioch med Leopard installation så var det bara att bekräfta att en möjligtvis två 1 GB stickor är trasiga och de två fungerande 512mb som sitter i är inte mycket när man kör logic.

Behöver således nytt och undrar om dessa stickor, Komplett.se - Crucial PC3200 DDR-DIMM 2048MB CL3 KIT Kit w/two matched PC3200 CL3 DDRs funkar med denna powermac, Power Macintosh G5 (2005)

Det har varit lite si och så med vilka komponenter 2.0 ghz versionen med 4 RAM slots klarar fast det har mest varit PCI-X problem men jag vill bara vara säker på att RAM minnena ska funka utan strul innan jag köper. Crucials test på komplett säger att de funkar fast värt att kolla här innan.

  • Medlem
  • International user
  • 2008-05-23 20:58

Om du har gått igenom Crucial-guiden som komplett har så borde fungera, vil du vara 100% säker så är det ju Apple originalminnen som gäller.
Om det skulle jävlas med Crucial (som för övrligt är superbra minnen,egna kretsar följer JEDEC-standard) så är det ju inga problem att bara lämna tillbaka dem.

Ett tips är att gå upp till 4GB när du ändå är igång.

1
Bevaka tråden