• Medlem
  • Trollhättan
  • 2009-07-29 17:18

Hej alla som sysslar med grafisk produktion!

Triadfilm arbetar just nu med vad som ska bli Sveriges första dokumentärfilm om cannabis. Debatten om hur man ska handskas med denna planta och dess bruk och missbruk har hittills varit väldigt vinklad och syftet är nu att göra ett objektivt inlägg i debatten och försöka bidra till en konstruktiv utveckling av arbetet med frågan.

Intresset kring dokumentären har redan varit stor och när vi nyligen satte arbetstiteln Jazztobak eller Dödsknark insåg vi behovet av att ha en estetiskt tilltalande poster att använda i vår mediala kommunikation. I och med att vi för tillfället driver projektet helt på egna insatser har vi valt att vända oss till er i en liten vädjan om hjälp med designen av denna poster.

Ni som har tid över och finner det intressant eller ni som bara vill få utlopp för era kreativa idéer är välkomna att skicka era verk till info@triadfilm.se med "Poster" i ämnesraden. Alla bidrag är välkomna och ni har inga estetiska ramar för ert skapande. Tänk däremot på att vi kommer behöva postern i högupplöst format i framtiden!

Vi väljer därefter ut våra fem favoriter och postar dem på hemsidan för diskussion. Det bidrag som väljs ut blir alltså officiell poster och designern får sitt namn exponerat i samband med all användning av postern. Understryker att det för tillfället inte finns utrymme för någon ersättning utöver vår eviga tacksamhet, men att detta självklart är något vi vill erbjuda vid en eventuell distribution av dokumentärfilmen.

Vi vill ha in samtliga bidrag senast den 16 augusti 2009

För frågor, gå in på www.triadfilm.se eller maila till shamash@triadfilm.se

Tack på förhand!