Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

After effects CS5 plugins för textanimation?

Tråden skapades och har fått 2 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1
  • Medlem
  • Stockholm
  • 2010-06-29 09:18

Hej

Helt ny i after effects, och försöker hitta i djungeln av alla plugins...

Företaget betalar så klart man förutom AE vill köpa på sig lite plugins. Planen är att göra en del text animation mestadels... tips på var jag kan hitta och sålla ut lite bra plugins till just detta?

Tack!

  • Medlem
  • International user
  • 2010-07-04 12:02

Är ingen höjdare på AE själv men det finns ett X antal Text-animations-presets i bridge. Markera bara din text -> gå in i bridge och hitta text presets -> dubbelklicka på den du vill ha och efter det är effekten applicerad. Sen är det bara dra i alla spakar o få till det som du själv vill ha. Väldigt omständligt tillvägagångssätt men dom finns där.

Kanske bra att kolla vad det är du vill åstadkomma? Finns en uppsjö med plugins till After Effects men ganska få som bara "gör" saker åt en. Det är precis som med de flesta program och i synnerhet när man håller på med animation upp till formgivaren att skapa resultatet. Ruta för ruta, keyframe för keyframe. Presets kan vara en bra start men oftast så känner ett något så när tränat öga igen dem direkt och kan konstatera att person bakom animation bara använt en inbyggd mall.
Bästa tipset är att gå in på någon av alla tutorial-sajter och börja från grunden.
Kan rekommendera Video CoPilot och även deras Basic-avdelning.

1
Bevaka tråden