Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Pulled Pork står i ugnen, men hur länge?

Tråden skapades och har fått 2 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1
  • Medlem
  • Göteborg
  • 2013-05-24 12:19

Hej hej!
Drog precis ihop en BBQ-sås och kryddade en karré lite gött. Allt i en gryta med lock och in på 115-120°C.
Ska göra pulled pork för första gången och alla recept säger så jäkla olika. Vissa säger 9 timmar, andra säger 4 timmar.
Tänkte höra vad ni som gjort det innan säger. Hur länge kör ni köttet?
Köttet är 1KG och det är en vanlig (ej luft) ung med över/undervärme.

Spelar ingen större roll. Ta ut efter 5 timmar och kolla. En timme hit eller dit gör ingen stor skillnad. Det är ju fördelen med långkok. Men gott blir det!

  • Avstängd
  • Stockholm
  • 2013-05-24 13:13

En del kör upp till trettio timmar men då¨är det på riktigt låg temperatur.

1
Bevaka tråden