Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Windows ska funka bättre med andra plattformar

Tråden skapades och har fått 3 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Microsoft anpassar sig till konkurrensen, och vill bygga broar mellan Windows och plattformarna IOS och Android. Röstassistenten Cortana flirtar också med rivalen Amazon Alexa.

Läs hela artikeln här

  • Medlem
  • International user
  • 2018-05-14 10:32

Borde haft frågan om Windows är relevant idag.

Än så länge finns det för många Microsoft produkter för att de skall betecknas som irrelevanta. De jobbar ock på att bli än mer irrelevanta på området konsumentprodukter genom att Win10 kan ta över kommandot för att uppdatera maskinen precis när en skall använda den. Är en oregelbunden typ, så sitter du i hissen. Den tid det tar att uppdatera maskinen är även den oproportionerligt lång i förhållande till den processorkraft och fart på diskarna som dagens PC har. Det hjälper inte att ha fiber och snabbt trådlöst nät, uppdateringar kan ställa maskinen av banan i timmar.

Windows 10 är ju bara en del i det stora Microsoft numera. Men det kanske för nåt gott med sig. Tror de prioriterar mer stabilitet, än frekventa uppdateringar framöver. Det är ju trots allt en legacy produkt som är rätt "färdig" så att säga.
För Cortana så var de tidigt ute, men rörde sig inte nog snabbt. Så att de tar hjälp av Amazon Alexa var nog ett nödvändigt ont.

Framtiden ligger nog i IOT (uppkopplade prylar m.m..) där Microsoft nu satsar hårt för att inte bli efter:
https://www.youtube.com/watch?v=o_FSuy8mVA4

1
Bevaka tråden