Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Epson WF-2010 vägrar skriva ut svart på vanligt papper

Tråden skapades och har fått 4 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Har en Epson WF 2010 som fungerat utan anmärkning. Nu hållt på att skriva ut julbrev. Plötsligt skriver den inte ut med svart bläck- texten syns alltså inte alls - bilder utan svärta kommer fram. Försökt läsa på och någon föreslog att byta från vanligt papper till glossy i utskriftsinställningarna och då skriver den ut svart men det tycks som om bläckmängden är anpassad till specialpapper för det är mycket. Om jag stället tillbaka till vanligt papper så fungerar det inte - inget svart Bör ju inte vara patron eller skrivarhuvud som är tomt respektive blockerat eftersom den kan skriva ut men med annan inställning. Hur får jag tillbaka normal funktion dvs alla fyra färgerna på vanligt papper?

Någon knepig kryssruta dold i utskriftsdialogens undermenyer? Provat att skriva ut från annat program? (Textredigeraren kan exvis öppna både pdf och docx). Testat att skriva ut inloggad som annan användare? Startat om skrivaren genom att rycka strömkabeln?

Tack för tips:
Hittar ingen knepig kryssruta. Bara möjlighet att byta inställning för utskriftsmaterial vilket ju får skrivaren att släppa ifrån sig svart bläck men inte på ett helt normalt sätt.
Har skrivit ut från word, Acrobat Reader och textredigeraren med samma resultat.
Provat gästinloggning. Samma resultat.
Haft strömkabeln ur längre period- Samma resultat.

Då återstår väl bara att koppla till annan dator? Är felet kvar så är det väl vajsing med själva skrivaren. Har inte Epson ett eget forum? Prova där?

Tack för tipset. Hittade ingen support i sverige men väl i england.
https://www.epson.co.uk/support#faq_search
Där fanns en chatfunktion. Man menade att det nog ändå var stopp för det svarta bläcket. Att det såg ut som om det fungerade om än lite annorlunda beror på att vid glossy inställning för papper så skrivs det ut som ett foto och då blandas alla färger till svart och texten kommer fram på det sättet. Man föreslog upp till 6 rengöringscykler och redan efter den 2:a så fungerar det igen

1
Bevaka tråden