Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

HP lanserar tatueringar för iPod

Tråden skapades och har fått 10 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

[CENTER]

[/CENTER]
HP tillkännagav idag att man nu levererar sina HP utskriftsbara tatueringar, som tillåter användarna att personliggörra sina Apple iPod från HP.

Användare kan besöka HP Music's hemsida för att skapa sina egna utskriftbara tatueringar genom att importera deras egna personliga digitalfoton eller ladda ner exklusiva tatueringar designade av ledande musik artister och belönande designers. Konsumenter kan också köpa en ultra tunna HP utskriftsbara tatueringar överallt inom landet hos utvalda återförsäljare eller beställa online på hpshopping.com. Tatueringarna (kostar $15) och säljs i 10-pack på glansligt utskriftspapper och är förklippta i formena av iPod och är lätta att sätta fast och ta bort från iPodens yta. Dom är hållbara och vatten resistenta, och hjälper till att skydda iPoden från HP mot repor och smuts.

Medan lagret räcker, säger HP att dom kommer ge ut gratis förprintade exemplar av HP utskriftsbara tatueringar till kunder som också köper en Apple iPod från HP via deras hemsida. Vem som helst kan ladda hem tatueringar och mallar för att göras egna tatueringar. HP säger också att man kommer publicera nya tatuerings designer från populära musik artister och även unika tatueringar skapade av ledande grafiker och mode designers.

Hemsidan kommer även att innehålla Apple's iTunes Topp 10 lista och mest nerladdade tatueringen i form av en lista. HP kommer även att lansera färskt,exklusivt innehåll varje månad såsom Backstage intervjuer, månadens artister, kändisars spellistor och tatuerings design. HP arbetar tillsammans med Universal Music Group (UMG) för att erbjuda konsumenterna tillgång till senaste album omslag från flera större artister och kommer att ha från början följande artisters tatueringar: Gwen Stefani, The Cure, Keane, Lloyd Banks, Sting, The Who, The Hives and Vanessa Carlton.

Senast redigerat 2004-10-14 18:32

Snyggt

Kanske någon som gör en 99mac tatuering?
Kanske en tävling borde utlysas hehe

  • Medlem
  • Stockholm
  • 2004-10-13 22:15

Macfeber varnade för de där tatueringarna för ett tag sen. Det är tydligen omöjligt att avlägsna tatueringarna utan att få en massa klister och annat kladd kvar på iPoden. Här är källan till deras artikel.

HP fixar nog det här ska du se, man kanske borde använt nån form av folie som fastnar mot metallen kanske istället för klisterduk.. Men det är en kanon fräck idé annars tycker jag!

  • Medlem
  • Stockholm
  • 2004-10-13 23:01
Ursprungligen av djsomeone:

HP fixar nog det här ska du se...

Det får man hoppas, men innan man hört talas om att det även går att få bort dem skulle jag inte börja klistra. Ingen dum idé alls annars, om man lätt kan avlägsna det blir det ju som ett skydd mot repor också. (Ja det blir det ju i vilket fall iofs men man får kanske väga repor mot kladd om det sitter som berget och är smått omöjligt att få bort... ).

Ursprungligen av Earth:

Det får man hoppas, men innan man hört talas om att det även går att få bort dem skulle jag inte börja klistra. Ingen dum idé alls annars, om man lätt kan avlägsna det blir det ju som ett skydd mot repor också. (Ja det blir det ju i vilket fall iofs men man får kanske väga repor mot kladd om det sitter som berget och är smått omöjligt att få bort... ).

Ett sätt är ju att ta en trasa med lite t-röd på å gnugga lite lätt..
det funkar nog

  • Medlem
  • Stockholm
  • 2004-10-13 23:11

Det funkar nog jättebra! Bäst är om man använder en Scotch Brite (Bright?) samtidigt...! :eek:

  • Medlem
  • 2004-10-13 23:28

Fruktansvärt fult. Borde nästan vara olagligt att sätta en sådan på sin iPod.

Äsch låt dom klistar... ju fler iPodar som säljs desto större utrymme för att sänka priser på andra produkter från Apple.. inkomsterna kan säkert gå till nya spännande produkter. Kostar säkert en hel del för Apple att vara konkurenskraftiga...

  • Medlem
  • 2005-07-03 11:27

Någon kanske som vet var man kan köpa de? De finns fan inte i Sverige hittar inte de...

1
Bevaka tråden