På tisdag klockan 18.00 är det dags igen för MacWorld Expo San Francisco med direktsändning via Quicktime (får man förmoda) av Steve Jobs keynote.

Vi kommer erbjuda uppdaterade nyheter och en mängd diskussioner under kvällen så se till att boka hela kvällen till 99mac. Förhoppningsvis kommer vår G5:a klara trycket trots att vi är så många fler i år jämfört med tidigare år.

Jag hoppas på många roliga produktlanseringar under kvällen - diskussionerna lär gå varma hela natten lång oavsett om Steve lanserar något eller om dom inte lanserar något överhuvudtaget.

Om du är sugen på att spontanshoppa på AppleStore kan du ge oss ett litet kostnadsfritt bidrag genom att klicka på någon av AppleStore-länkarna till höger innan du gör ditt köp. Det kostar inte dig ett öre men ger oss lite provision. Om du klickat på våra AppleStore annonser och handlat för mer än 10.000kr ska du maila ditt orderkvitto ifrån AppleStore till info@99mac.com så uppgraderar vi dig till Plusmedlem för ett helt år. Bra affär, eller hur?

Det vore kul om fler 99mac:are anordnade MWSF-kvällar runt om i landet, det räcker ju med bredband och exempelvis en videoprojektor för att få en trevlig kväll. Skriv en rad nedan om ert arrangemang för att få locka fler intresserade!