- Björnström
- Medlem ●
- Stockholm
- 2006-04-25 14:49
INBJUDAN
Kontaktperson vid frågor: Mats Björnström 0709-136823
Den 3:e Maj firar 99mac fem år med rejäl fest i Stockholm. Totalt blir vi 65 personer och vi har bokat restaurangen http://www.ilfornodapino.se/ på Sveavägen 105 i Stockholm klockan 19.00. Cirka 21.30 går vi tvärsöver gatan där vi har en egen publokal som väntar! På varje sittplats finns ditt användarnamn på en liten namnskylt - det är ju så vi känner igen varandra!
Förutom en exklusiv trerättersmiddag tillsammans med vänner från 99mac väntar en del aktiviteter i vår egen lokal där vinnaren kommer hem med en Splitter ny Appleklocka bland annat. Bland gästerna hittar du en stor del av moderatorteamet och många kända 99mac profiler däribland Apples VD Oscar Bjers. Utan att överdriva är detta en väldigt speciell kväll.
Antalet platser är kraftigt begränsat så vi använder först-till-kvarn principen. OSA till Christofer enligt PDF:en nedan!!
LOKALEN
Bilder på vår lokal jag talar om:
http://media.99mac.se/bildreportage/99mac-sthlm/001.jpg
http://media.99mac.se/bildreportage/99mac-sthlm/002.jpg
http://media.99mac.se/bildreportage/99mac-sthlm/003.jpg
http://media.99mac.se/bildreportage/99mac-sthlm/004.jpg
http://media.99mac.se/bildreportage/99mac-sthlm/005.jpg
PDF med all information & OSA
http://hem.mac.se/ofi/filer/Jubileumsinbjudan_99mac_3_maj.pdf
KLÄDSEL
Valfri kavaj. Inget att stressa upp sig för - vi ville bara fira detta jubileum med lite stil!
MENY
Du skall OSA med val av förrätt, varmrätt och efterrätt. Vegetariskt alternativ finns oxå.
ANTIPASTO – FÖRRÄTT
Bruschetta Napoletana
Vitlöksgrillad lantbrödskiva med vitlökstärnade tomater, färsk basilika, olivolja och mozzarella
ELLER
Carpaccio di Cipriani
Tunt skivad rå oxfilé, serveras med Ciprianis majonnäs.
SECONDI PIATTI-VARMRÄTTER
Scaloppina Bolognese
Vittvins bräserade kalvfilé medaljonger täckt med mozzarella och parmaskinka. Serveras med postatisgratäng
ELLER
Sogliola
Stekt sjötunga med smörstekta champinjoner. Serveras med kokt potatis
DOLCI-DESSERT
Panna Cotta ai frutti di bosco
Panna Cotta, serveras med skogsbärsås
ELLER
Tiramí Sú
Savoiardi kex doppade i starkt kaffe, mascarponeost, ägg crème och marsalavin.
FÖRST TILL KVARN!
Priset för denna kväll är 295 kr och innehåller förrätt, varmrätt och huvudrätt. I bar-
lokalen bjuds det på första ölen/drinken samt champagne vid midnatt. (eventuellt tidigare)
Observera att inbjudan är personlig och platsbristen gör det tyvärr inte möjligt att
ta med sällskap.
Din anmälan skickas in till e-post Christofer tillsammans med ditt användarnamn senast tisdag 25 april, där du även inkluderar ditt val av meny (se nästa sida). Meddela om du istället vill ha ett vegetariskt alternativ.
När du fått bekräftelse på att det finns en plats till dig sätter du in 295 kr på
bankgironummer 5735-8293. Betalningsmottagare är MAC SE
Vänligen ange ditt användarnamn vid betalning.