Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
celebritarian

celebritarian

Medlem
  • Plats Avesta
  • Registrerad 2007-01-10
  • Senast aktiv 2007-08-17
  • Antal inlägg 3

Foruminlägg

De senaste inläggen celebritarian har skrivit i forumet.

1
Ursprungligen av ztaafen:

Men.. man får väl inte skicka tillbaka graverade iPods? Står på Applestore.se, iallafall.

Och, celebritarian, du ska såklart ha en orange! Det är just nu den mest unika iPod-färgen, och det gör den mest rolig att ha.

Jag vet inte om jag kan lita fullständigt på dina uppgifter: Men jag kan i och för sig ha missat att de uppiffade shuffle-modellen i orange är "den mest unika iPoden just nu" -- och att den dessutom är den roligaste iPoden att ha i sin ägo. Jag skulle säga att såna påståenden bör klassas som rätt subjektiva?

Men jag förstår vad du menar Tänkte instinktivt det jag med... Men två faktorer stoppar mig från att lägga ordern: 1. Färg grön. 2. Färg blå. Livet är ett ständigt lidande...

Skämt åtsido nu, silver hade jag inte haft något emot alls -- den vore söt bredvid MacBook Pro C2D, helt klart. Trist att risk-för-lager-lurar hänger i luften... Grön eller orange for me -- inklusive AirPort Extreme och en sober USB-hubb. Should float my boat for now

--> Allmän fråga: Någon som köpt en silvrig iPod shuffle och faktiskt fått de nya lurarna?

Ursprungligen av ztaafen:

Det borde vara de nya, om du inte köper en aluminium, då kan du kanske få en gammal som de har i lager.
På alla bilder där man ser shuffle med hörlurar så är det de nya.

Ja, okej. Tänkte i liknande banor — att köpa den silvriga känns som ett riktigt osäkert kort.

starground: Ja, där var bekräftelsen... Riktigt tråkigt att höra. Håller med om att det är ett rätt sunkigt sätt att göra sig av med restlagret på... Men eftersom du skickade tillbaks shufflen och lurarna just p.g.a. den anledningen är ju risken liten att de gör bort sig igen, åtminstone

Mysigt. Helg nu, men på söndag lägger jag en beställning på en färgrann till flickvännen och en annan till mig själv (beslutsångesten över vilken-färg-jag-ska-välja skjuts även den upp till på söndag, dock...)

Så vad kommer vi fram till? Om man beställer en ny Shuffle precis nu, den första februari eller imorgon den 2:a — vad får man? Får man a). De gamla lurarna eller b). de nya lurarna?

Många verkar intresserade av att veta, och personligen har detta varit anledningen till att inte köpa en Shuffle på dirrr... Eftersom jag hört (och tror själv) att de nyare lurarna dels låter lite bättre och sitter skönare/bättre — åtminstone bör de ju inte vara mindre bra än originalen.

De gamla lurarna var bra tycker jag, men små förbättringar är aldrig fel. Så ja: Är det någon som vet säkert vilka lurar som följer med de färggranna iPod shuffle de närmsta dagarna?

1