Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
josef_d

josef_d

Medlem
  • Plats Lund
  • Sysselsättning MacBook is how I play!
  • Registrerad 2007-02-06
  • Senast aktiv 2014-06-12
  • Antal inlägg 13

Foruminlägg

De senaste inläggen josef_d har skrivit i forumet.

1

Finns det någon bra filhanterare till Mac a la WindowsCommander?

Varje gång ja tankar hem en nerpackad fil och stuffit försöker öppna den får jag ett formateringsfel. Har prövat att installera om, men verkar inte fungera...Någon som vet vad man ska göra? Vilka bra alternativ finns det till Stuffit?

Någon som portforwadat i nya airport extreme?...Jag antar man gör det under fliken portkoppling? Hur som helst verkar man inte kunna ftp:a in trots jag har öppnat port 21.

Jag har köpt en ny airport extreme...Undrar hur man portforwardar? Finns det ett webgrännsnitt eller gör man det i iställningarna.

Ok...om jag vill byta HD:n eller nätverksikonen?

Kan man spela in vanlig högupplöst video via programmet?

Nyligen bytt från PC till Mac och jag undrar en hur man bytar ikoner på sina mappar, genvägar etc.

zightx:

Jag har en sådan...När jag fick den så kom ja på att det inte fanns plats för nätadaptern. Kan fungera som ett större fodral om du har en annan väska, men det fungerar inte som en egen tycker jag.

Kablarna till högtalarna är ej optisk. finns det någon adapter som löser problemet?

Jag har en Macbook som är ca 1 månad gammal och har optisk ljudingång...Jag antar att den klarar av 5.1? eller? Är inte alls insatt i området och jag undrar detta för att jag fått ett högtalarsystem med sub som jag vill använda till min mac.

Har haft min MacBook i en vecka...Fan va hemskt me alla fel folk beskriver. Jag som var så nöjd med att ha bytt från PC. Hoppas inget drabbar mig...

Jag har installerat mtj...men jag vill installera en device platform. sony ericsson har tydligen bara till pc. samma sak med nokia....ingen som vet var man kan hitta sådana till mac....och hur installerar man dem?

Senast redigerat 2007-02-10 19:01

Hejsan!

Jag har nyligen bytt från PC till Mac och vill ha hjälp med att installera plugin i eclipse.

Jag vill installer stt s.k. device platform till mobilplattofrmen MTJ i eclpise. Var hittar man sådan som fungerar på MAC och hur installerar jag dem? Hittar inga exekverbara filer i de plattformarna jag tankat hem(som jag tror är s.k. device platforms)

Hälsningar
Josef

1