Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
jannorlin

jannorlin

Medlem
  • Plats Umeå
  • Registrerad 2004-12-27
  • Senast aktiv 2011-08-28
  • Antal inlägg 3

Foruminlägg

De senaste inläggen jannorlin har skrivit i forumet.

1
Ursprungligen av gusax840:

Dålig mottagning på frekvensen som SVTs mux ligger på. Bara för att du får in TV4 betyder det inte att du automatiskt får in SVT också tyvärr
Flytta/rikta om antennen, byt antenn, skaffa antennförstärkare. En eller en kombination av flera av dessa åtgärder borde hjälpa.

Det verkar stämma. Tanken slog mig när jag borstade tänderna så jag klättrade upp på balkongen och fäste den lilla taniga antennen så högt upp jag kunde. Genast fick jag in de saknade kanalerna, visserligen med dålig mottagning men ändå. Tyvär fick Tv4 sämre mottagning Jag får skaffa en bättre antenn då kanske det fungerar.

Ursprungligen av torbjorn2000:

Du kan pröva kryssa i "Exhaustive scan", det fick jag göra för att få in TV4. Då söker den igenom fasligt massa frekvenser!

Har provat, tyvärr ingen skillnad.
Tack

Hej jag har problem med min Miglia TVmini. Den hittar inte alla kanaler. Ingen av SVTs kanaler hittas av TVminin. Däremot får den in TV4, TV6, Star, The Voice m.f. Av de åtta kanaler jag får in är det bara TV4 som är fri, det vill säga som jag kan titta på. Signalstyrka och signalkvalitet för TV4 är 100%. SVTs kanaler ligger på en annan Mux. Varför får jag inte in dem??

1