Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
caktusaurus

caktusaurus

Medlem
  • Plats Trollhättan
  • Registrerad 2007-02-25
  • Senast aktiv 2008-03-06
  • Antal inlägg 14

Foruminlägg

De senaste inläggen caktusaurus har skrivit i forumet.

1

Bästa konsolen? Ur prisperspektiv är Wii bäst, prestandamässigt vinner PlayStation3 samtidigt som Xbox 360 har ett bra spelutbud. I slutändan handlar det dock om vilka spel man är intresserad av och till vilken konsol man kan hitta dem.

Själv anser jag att fortfarande att WiiMoten är en gimmick. Visst är det kul att svinga iväg rökare i WiiSports Baseball, men efter ett tag tror jag man tröttnar och vill ha en traditionell spelupplevelse i nästa generations anda, något som Wii fallerar lite på. Nintendos styrka ligger i deras egna spelserier och deras utmaning i att inför nästa år motivera tredjepartsutvecklare att göra fler "riktiga spel" då de lättförtjänta pengarna finns i att släppa minispelssamlingar.

Wii gjorde ett fantastiskt 2007, men jag tror att 2008 kommer att domineras av 360 och framförallt PS3 då tungviktare som Final Fantasy XIII, Metal Gear Solid 4 och Gran Turismo 5 släpps. I och med dessa titlar kommer även PS3 att separera sig ifrån 360 i termer av vad konsolerna kan prestera grafiskt. Vi har redan nu sett en sådan titel, nämligen Uncharted. Ytterligare en prissänkning (ner till 360:ns nuvarande prislapp) är välbehövlig. Ser man dock på PS3 som en Blu-Ray-spelare är den extremt prisvärd (bland de billigaste på marknaden), men de flesta konsumenter (inklusive mig själv) resonerar inte så. Det är ju trots allt en spelmaskin man köper.

Striden HD-DVD vs. Blu-Ray kommer naturligtvis också att spela stor roll i "konsolkriget".

Ursprungligen av coste:

Sedan låter det även ibland som en light-variant av ett gammalt 56k-modem jättetyst i hörlurarna.

Läste någonstans att detta skall vara ett problem med Santa Rosa-plattformen och att en del MacBook Pro-ägare också haft detta fenomen. Är inte tvärsäker dock...

Ursprungligen av elnorino:

Hittade denna tråd om tangentbordsproblem, verkar drabba MBP också.
http://discussions.apple.com/thread.jspa?threadID=1036890&start=0&tstart=0

Apple verkar ha erkänt felet och jobbar på en lösning. Jag väntar åtminstone tills dess

Jag ser att tre personer har röstat på skärmproblem. sRa och tublenco, vad är det för problem ni upplever?

Tjenare Coltrane! Tror att denna tråden skulle få mer uppmärksamhet om den flyttades till MacBook-forumet. Kanske någon moderator kan fixa detta. Annars dök det upp en tråd om nya MacBook nyligen:

Nöjd med nya MacBook? (nov -07)

Bra tråd! Jag är i samma sits, och efter att ha returnerat en MacBook (revisionen innan nov 2007) p.g.a. skärmen undrar jag hur skärmen är på dessa nya modeller. Hur är betraktningsvinkeln och färgerna jämfört med den tidigare MacBooken?

Frågan har tagits upp på fler forum:

http://forums.macrumors.com/showthread.php?p=4507298
http://discussions.apple.com/thread.jspa?t...49&tstart=0

Ursprungligen av bjelkeman:

Ett "torrdräkts" fodral, som Tuscano fodralet som jag har, hjälper också när man tappar datorn (när den är i fodralet). En ganska tunt lager av fjädrande material kan betyda mycket för hur mycket G-krafter som datorn utsätts för vid ett fall. Ofrivilligt så repeterade jag testet som DN gjorde, när man släppte bärbara datorer på ett hårt underlag. Min föll 50cm när jag tog ur den ur väskan och missade greppet. Den föll platt på golvet och studsade. Inga problem att få igång den efter fallet.

En fråga - Tucanofodralen är ju gjorda av neopren som även används i torrdräkter. Innebär detta att fodralen är vattentäta? Hur är det med dragkedjan?

Ursprungligen av mikaelf:

Nu har Dippaz, eje50 och caktusaurus fått en inbjudan

Nämen tjenare! Hur snabbt gick inte det? Tack så hemskt mycket! Joost är supercool... hoppas bara att utbudet växer, så att det kommer lite "stora" TV-program.

Förresten, är det någon som vet några alternativ där man kan kombinera "vanlig" TV (via TV-kort) och gratis internet-TV (såsom Joost) i samma applikation?

Någon som har en invite till lilla mig? Vore oändligt tacksam! Kan ge en invite till audionews.ru (bittorrent-sida för musikproduktionsmjukvara m.m.) i byte till den som vill ha.

caktusaurus (snabel-a) gmail.com

Upptäckte Joost precis via GP.se - verkar hur coolt som helst! Vill ha!

// M

1