Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
wrangler75

wrangler75

Medlem
  • Plats Uppsala
  • Registrerad 2007-03-19
  • Senast aktiv 2016-09-21
  • Antal inlägg 19

Foruminlägg

De senaste inläggen wrangler75 har skrivit i forumet.

Hej CLI delarna är jag osäker på alltså, kan jag kolla det på något sätt i xcode ? Eller är det smidigast att ladda ned det igen och se till att man tar den "biffigaste" versionen?

Jag antar att jag tog "rätt" version till min macbook eftersom på den funkar det. Xcode på Mini'n var det länge sedan jag installerade och därför minns jag inte vad som laddades ned då.

Har sett denna fråga diskuteras tidigare, men jag blev inte mkt klokare på de inläggen och svaren.

Mitt problem är att jag har två Macar, den första(och äldsta) är min Mac mini och den andra är en Macbook Air. När Airen installerades så gick ju allt automagiskt och diverse inställningar flyttades över från Mac minin. Då tycker man ju att bägge datorerna borde bete sig likadant, men ändå så funkar gcc/g++ på Airen, men icke på Minin.

Mina åtgärder har varit att kontrollera enivronment.plist samt "paths" och de såg likadant ut på båda datorerna. Är det någon där ute som varit med om liknande fenomen och är lite vassare än jag på OsX ?
Tips mottages
Mvh

Henrik Mattsson
Uppsala

Tjenixen!
Jag heter Henrik och är numera 100% Mac användare. Jag köpte min första Mac för 3 år sedan då jag behövde en billig laptop och valet föll på en PowerBook G3'a. Tyvärr så började trackpaden krångla och det ledde till att upplevelsen blev aningen jobbig. Nytt OS(f.d windows människa) och en bråkig trackpad var ingen höjdare så det blev en kort bekantskap med Mac och OS X. Ett par år gick med fortsatt (miss)bruk av windows tills jag köpte mig en iPhone. Det var nog som för en del andra startskottet på Apple känslan och kort därpå, våren 2010 blev det till att köpa en Mac mini(early 2009) samt Cinema Display. Nu var det plötsligt riktigt kul igen, och av bara farten så köpte jag mig en Macbook Air 11.6" i julen 2010.

Måste säga att jag stormtrivs med prylarna och det som kanske kommer härnäst är att köpa mig nya modellen av Mac mini.

Ja det var min presentation, kommer säkert ställa lite frågor här framgent.
F.ö så pluggar jag programmering, mest Java och det har funkat fint med Mac hitills.
Mvh
Henrik

hur fasen får man det att fungera? måste man ha ett nyare os( 10.4)??
har tagit hem belkins nya drivare
Mvh
Henke