Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Ingvar Hellmalm
  • Plats Hörby
  • Registrerad 2005-01-09
  • Senast aktiv 2008-04-16
  • Antal inlägg 4

Foruminlägg

De senaste inläggen Ingvar Hellmalm har skrivit i forumet.

1

Jag kör toast 8.01 under leopard på en PowerBook G4. Varenda gång jag startar så kommerr det upp. Download update 8.03 och så gjorde jag. När man intallerat 8.03 och fyller i (idiotiskt att man måste) regnr så lyser rutan i sista momentet inte upp, trots att nr är rätt. Jag får ominstallera 8.01 och då funkar allt igen och jag bbehöver inte ens fylla i regnr. utan bara ett tsi kommer automatistk och programmer startar av sig själv.Vad är fel?

På föreningssparbanken så måste man använda Safari (heslt 1.1) och ladda ned certifikatet, men därefter funkar det jättebra med FireFox 1.5 (bank ID). Tyvärr gäller certet bara ett år i taget sen får man börja om igen. Detta gäller PowerBook G4 hur det är med de nya vet jag ej.

Nej den funkar inte! med nya processorn
Dessutom så fungerar Preview och Abobe på samma sätt dvs nedladning och utskrift. Har man Abrobat prof så är det dessutom otroligt långsamt då Acrobat startas upp varje gång. Idiotiskt! Preview är mycket snabbare men som sagt jag vill ha utskrift direkt utan mellanlagrade file på disken precis som det fungerade tidigare med Schubert (mkt bra pluggin för G4 Mac) och inte behöva radera en massa onödiga file som ligger på hårddisken.

Har tidigare haft en PowerBook pro.
I Firefox gick det då att via ett tillägg PDF browser plugin (Schubert) att skriva ut direkt från eredovisning (Plusgirot).
Genom stöld försvann denna dator och jag fick köpa en MacBook Pro.
Nu fungerar det inte att skriva ut direkt utan bara genom en onödig nedladdning och sedan utskrift via ett PDF program. Finns det någon pluggin som fungerar med den nya intelprocessorn?
Då jag laddar ned många filer blir jag vansinig att behöva sitta och radera nedladdade filer efter utskrift (för bokföringen).
Tacksam för tips Schubert svarar ej på mail

1