Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
M. Johansson

M. Johansson

Medlem
  • Plats Halmstad
  • Registrerad 2005-01-13
  • Senast aktiv 2010-03-15
  • Antal inlägg 4

Foruminlägg

De senaste inläggen M. Johansson har skrivit i forumet.

1

Man kan också använda sig av SparaSMS om man är på vift.

Ursprungligen av willstedt:

Utom AT&T. Därför anser jag nog att det är jävligt farligt när ett företag som Apple, som har en så trogen kundkrets, går in i samarbeten med så äckligt pengarkåta företag som just mobiloperatörer.

Jag tror du har nåt där - apples misstag är inte här att bricka telefonen så mycket som att ha hamnat i ett dåligt inlåst avtal. Apple tjänar groteska mängder pengar på sina exklusivitetsavtal, men jag vettifasen om det i slutändan blir mer pengar till dem när det gör så här mycket skada på deras varumärke på deras absolut viktigaste målgrupp, de galna apple-entusiasterna.

Apple är väldigt, väldigt starka hos "sneezers", som Seth Godin kallar konsumenter som har kraftigare påverkan på andra konsumenter. Dessa tillhör också ofta early-adopter gruppen av konsumenter som är de första som provar en ny produkt - dessa är också groteskt viktiga, och vad de tycker påverkar resten av marknaden. Jag tillhör själv detta segment när det gäller datorer, och folk i min närhet frågar mig därför ofta inför ett konsumptionsbeslut. Jag äger bara en apple-dator, en imac, men jag vet att jag har direkt genererat minst 3 köp av apple-datorer sedan dess i min vänkrets.

Att dänga ut en uppdatering som permanent förstör en produkt för personer som är så ofantligt engengerade i ditt varumärke att de fulimporterar en telefon innan de släpps i landet, och sedan går igenom timmar av hackande för att få den att funka, är extremt dålig marknadsföring enligt min mening. Sure, det är i deras fulla rätt, jag tycker bara att det är så sjukt pantat. Sådana kunder ska man ÄLSKA över allt annat och göra allt man kan för, inte förstöra deras telefoner.

ps. helt orelaterat har jag insider-info på att det är Telia som fått iPhone i sverige. ds.

1