Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
johanström

johanström

Medlem
  • Plats Tanum
  • Sysselsättning Konstnär Har alltid använt mac pga enkelhet stil och snygghet plus att jag ofta jobbar med trycksaker.
  • Registrerad 2005-01-13
  • Senast aktiv 2012-01-11
  • Antal inlägg 6

Foruminlägg

De senaste inläggen johanström har skrivit i forumet.

1

varför får jag typsnitt utan åäö och saknade bildlänkar med tillhörande frågetecken på 99´s hemsida. Använder intel mac och safari.

Tack för fantastiskt tips om Garageband. Jag har haft samma problem med av mystisk anledning försvunnet ljud i Quicktime och Windows media player. Efter att ha installerat diverse märkliga frewareprogram och letat mig blodig i inställningar startade jag Garageband och spelade in en liten trudelutt på pianot, och si nu fungerade ljudet på Quicktime igen. Tyvärr hann jag med att registrera proversionen i rena desperationen.

Jag fick samma problem igår på en av användarkontona - de övriga funkar som vanligt (har fyra användare). Den aktuella användaren har använt ett nytt USB-minne och en ny mp3-spelare samt laddat ner bilder från en minneskort-läsare, även de två senare USB. Jag körde Tech-Tools tester som konstaterade problem med Key-Note i Finder, slängde den men problemet kvarstår. Jag läste häromdan om kurrupta USB-minnen. Undrar om de kan påverka en mac. OSX 10.3.9

Funderar på att införskaffa en Mac-mini för att ersätta min 9500 . Det vore intressant att få koll på var man får ihop bästa köpet av ett paket bestående av mini +tangentbord +mus +17"skärm. Passa på att skryta om bästa kap!

Har samma problem som Love. G4an som går trådlöst kan via endevouz utan vidare skriva ut på min Epson 760 som är kopplad till Airportens usb. Däremot går jag bet på att få min 9500 med os 9 att hitta skrivaren. Om någon orkar och kommer ihåg hur de gjort skulle en steg för steg beskrivning vara underbart. Jag har varit inne och rotat i usb-skrivarinställningarna utan att hitta vare sig skrivare eller lämpligt grannskap.

Jag är innehavare av en PB G4 17´. Det är min tredje mac sedan -94 då jag började min bana med en performa 630 med TV-kort. Därefter införskaffades en beg. 9500 som forfarande står och tuffar och går i vårt Airport-nätverk. G4an används dagligen i mitt jobb som konstnär och konstadministratör. Trycksaker och bilder fixas i Indesign och Photoshop. Nu håller jag sakta men säkert att lära mig att göra "riktiga hemsidor" i Freeway Pro. Ett enkelt och intuitivt program tills man passerat grottstadiet, då det blir mer komplicerat bl.a. pga. den engelska tutorialen till det svenska programmet. Nåja, lär väl återkomma i den frågan.
Ha det från Johan

1