Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
lasse_thn

lasse_thn

Medlem
  • Plats Trollhättan
  • Registrerad 2005-01-27
  • Senast aktiv 2008-07-18
  • Antal inlägg 6

Foruminlägg

De senaste inläggen lasse_thn har skrivit i forumet.

1

Välkommen. Shit den här tråden hade man ju glömt bort.. som man startade för tre år sen .. typ. Vad sägs om några bärs ikväll eller i morgon då det är Fallens Dagar *på riktigt*?
Kanske ingen som bevakar denna tråd så vi får väl se om det blir någon uppslutning. Skulle kunna tänka mig ett av tälten på strandgatan vid 19-tiden?

Tjena,
Vi ska ta fram reklamsnuttar till vårt företag. Jag behöver nu någon som kan ta på sig att sätta ihop en fräsch 5 och 10 sekunders till att börja med. Dessa kommer visas på flera av våra största TV kanaler. Blir vi nöjda så finns det inget direkt limit på vad det kommer ge. Du kommer arbeta med ett företag som är störst inom sin bransch. Viktigt att du har tid och kan arbeta effektivt då det ofta är snabba puckar.
Visa mig vad du kan/har gjort.

Och som vanligt - Bråttom. Kontakta mig asap om du vill försöka eller känner någon som vill.
Vi pratar produktion redan nästa vecka.

Jag fick min iPod igår, har nu kört den och jag måste säga att den känns otroligt stabil. Kändes som om man behärskade den efter 5 minuters användning. Hade en iRiver H320 innan, visst, den är snygg och funktionell med radio och allt - men denna iPod ger ett Mycket mer seriöst intryck och känsla. Snabba menyrörelser, lättläst text - Mycket bra display måste jag säga.
Ska åka utomlands i fem veckor på måndag och funderade lite på hur jag skulle göra med alla uppgifter man måste ha med sig - adresser, loginuppgifter, telefonnummer osv.. Men det kan jag ju säga att jag inte funderar speciellt mycket på numer - iPoden hade ju allt detta! Bara att dra in adresserna i mappen "Contacts" på iPoden och anteckningarna till "Notes". Otroligt smidigt!
Det enda som jag saknade är något typ av skydd till iPod - jag vet att det finns en uppsjö att köpa, men tyckte ändå att de kunde skicka med något basic - jag menar, man vill ju inte repa denna skönhet...

Hej,

Tänkte bara höra om det är någon på forumet som bor i trollhättan/vänersborg? Ont om macnördar här nere tyvärr...

Lasse

1