Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Jani Uutela

Jani Uutela

Medlem
  • Plats Västerås
  • Registrerad 2005-01-28
  • Senast aktiv 2013-03-15
  • Antal inlägg 252

Foruminlägg

De senaste inläggen Jani Uutela har skrivit i forumet.

Lade in en beställning på en Airport Extreme igår. Nu lite i efterhand undrar jag om det var det rätta valet? Det jag var ute efter var möjligheten att koppla in min externa hårddisk och skrivare, men framför allt en stabil och snabb uppkoppling. Eftersom det finns en möjlighet att returnera produkten så undrar jag om jag hade kunnat få "mer för pengarna"? Vad skulle ni ha köpt?

Kan väl nämna att jag sitter med en MacBook C2D och en äldre stationär Windowsburk.

Kolla också att du inte har "dolda" mellanslag före eller efter Artist och Album i infot. Lätt att missa sånt ibland.

Anta att man kunde maxa tantens lina maximalt, vad skulle det krävas för hårdvara i datorväg för att kunna hantera all information? Tänkte mest på eventuella flaskhalsar i datorn osv.

Hej

Har precis lyckats slarva bort ca 1,5gig foton jag hade på datorn. Trodde jag hade gjort backup på externa hårddisken då hela iPhoto mappen låg där. Hade precis flyttat över allt från iPhoto eftersom jag skulle omformatera och installera om rubbet.

Nu när jag tittar i iPhoto mappen på externa (FW400, FAT32) så är den bara på 122mb. Fan vad öken. Vet inte vad som har hänt men behöver verkligen tips på bra återställningsprogram som eventuellt kan hitta bilderna åt mig. Gärna gratis men kan även betala en slant om programmet visar sig "duga" för uppgiften.

Möjligt att det finns en tråd om detta men orkar inte söka ihjäl mig då tjejen kommer o slita kulorna av mig när hon får reda på detta imorgon - om jag inte hinner fixa tillbaka bilderna innan dess.

Alla tips är välkomna.

PS. Jag SKA göra backup på DVD(också) nästa gång.

Det ska naturligtvis stå BootCamp i rubriken, INTE Parallels. Det är alltså Windows 2000 i BootCamp jag frågade om.

Om nån moderator ser detta så kan ju denne ändra i rubriken.

Hej.

Hittade ingen tråd om detta så jag startar en ny. Det jag undrar över är om man kan få Bootcamps drivrutiner funka på en Windows 2000 installation? Eller finns det kanske andra lösningar eller drivrutiner för att få allt(eller det viktigaste) att lira i just 2000?

Mvh Jani

Vill ni bara baka in texten (.srt) i en filmfil (.AVI, .MOV etc.) så funkar det alldeles utmärkt med programmet Submerge.

Vet inte om det var exakt detta som efterfrågades i tråden men jag kan säga att det funkar ypperligt om man bara vill se lite Divx/Xvid på DVD-spelaren (med Divx stöd) och inte orkar kladda med separata textfiler.

Ett litet tips om inte annat

/Jani

Prova med att öppna filen i VLC Media Player, det är en bra början då den ibland kan klara av dom mest obskyra förmaten man kan stöta på.

/Jani

Hallå där.

Har nu lagt en order på en iriver T60 efter mycket om och men. Min fråga är nu hur det ser ut i dagsläget med tredjepartsprogram etc för OS X (Tiger)? Eftersom inga officiella program finns att tillgå till OS X överhuvudtaget så undrar jag hur struligt det är att få saker o ting att lira som det ska? Man förlorar ju en hel del funktionalitet utan iriver Plus 3 programmet till Windows. Hur bra funkar det med "bara" dra o släpp-metoden? Har hört en del historier om skumma filer som hamnar i spelaren. Har i vilket fall Bootcamp och XP på MacBooken om det skulle krisa sig alldeles för mycket.

Skicka gärna en hit också

peter.hultberg
@
hotmail.com

Tackar på förhand.

Jag tar gärna en

jani.uutela
@
gmail.com

jag tar gärna emot en invite om nån har.

jani.uutela [snabel-a] gmail.com

Samma här, tar gärna invite om det finns. PM eller:

jani.uutela#gmail.com

Kan starkt rekommendera MusikCube. Påminner mycket om iTunes fast väldigt resurssnålt.

http://www.musikcube.com/

Är det möjligt att på nått sett döpa om kontakterna?