Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Lina Holmberg

Lina Holmberg

Medlem
  • Plats Hässleholm
  • Sysselsättning Arbetar med layout och annonsering. Spelar trummor i olika band. ÄÄÄÄÄlskar min lilla blåa iMac men planerar byte til G4 el. G5 iMac.
  • Registrerad 2005-02-07
  • Senast aktiv 2005-11-29
  • Antal inlägg 10

Foruminlägg

De senaste inläggen Lina Holmberg har skrivit i forumet.

1

Jag har faktiskt försökt hitta ett svar som jag förstår i forumet men har gått bet… Är helt newbie på området och frågar alltså här på nytt, med risk för att verka helt kokko…

Har laddat ner avi och mpeg filer från Limewire och skulle vara tacksam för vidare instruktioner om hur jag går tillväga efter det. Alltså, hur kan jag spela upp det jag laddat ner? Jag vill gärna kunna spela upp i Qucik time och har inte pro. Om jag hade haft pro hade det funkat, eller? Kan jag ladda ner någon programvara som sedan på enkelt sätt fungerar ihop med qucik time eller hur funkar det egentligen?????

/Novisen :eek:

Är själv sugen på detta program och jobbar en del med layout av enklare broschyrer och affischer. Funkar det bra till sånt? Kan man jämföra Pages med något annat, typ Pagemaker el. liknande? Bra inlägg förresten, precis när man gick och var nyfiken:)

Tackar för tipsen, mer minne var det! Ang. pengarna så har jag ju kramat G3:an så länge nu så att köpa en G5 är ju rena fyndet:) Kostar ju lika mycket som den lilla blå gjorde då, när det nu var… Med det vill jag nu inte påstå att det är lätta pengar på något sätt men ändå!
Finns nu ett antal demoex. på inwarehouse för under 12.000 om någon är intresserad… 1,8 Ghz 17"…

Tac för det tipset, ska kolla det! Köper kanske pizza för pengarna då istället…

Någon som provat detta? Låter ju bra…

"Gå in på sidan: www.legaldvdbackup.tk där finns en manual över hur man koperar dvd filmer för både mac och pc. Jädrit bra manual!"

Tror inte det heller:) Tänkte låta mor och far som i princip aldrig jobbat med dator att ta över den och trixa lite med den. Då får ju jag träffa den också ibland. Och så undviker man ju att föräldrarna sugs ner i något slags pc-träsk. Någon som har något att rekommendera när det gäller nya iMacen? Det är en 1,8 17". Har ju hört att en del störs av ljudet men något annat?

Hej alla!
Ny i detta forum och tänkte bara säga hej och berätta att jag idag tagit steget och sagt adjö till min gamla blueberry och släppt in en sprillans ny iMac G5 i huset. Ska bli kul, hoppas jag! Är det någon som har något sjysst att säga om detta så tackar jag och tar emot!

/Lina

1