Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
fredrikstark

fredrikstark

Medlem
  • Plats Stockholm
  • Sysselsättning Jobbar som webbutvecklare (Java, PHP, mySQL osv osv). Har varit sugen på Mac ett tag nu, nu när mac mini kom så finns det väl ingen anledning att vänta längre egentligen :)
  • Registrerad 2005-02-26
  • Senast aktiv 2008-09-03
  • Antal inlägg 12

Foruminlägg

De senaste inläggen fredrikstark har skrivit i forumet.

1

Det jag inte kan förstå är varför ingen editor har nån som helst insikt i vad man har för klasser i sitt projekt... det är fanimej omöjligt att jobba med något större projekt om man ska sitta slå upp klasser och metoder manuellt konstant.. hur svårt ska det vara att indexera alla klasser och metoder med docblocks och visa som tooltip när man skriver?

Aah, fan! Läste den här tråden av en slump imorse... laddade hem... först nu lyckades jag ta mig i kragen och stänga av Det här spelet håller tamejfan än

Kan man inte komma åt menyerna i os x via tangentbordet? Jfr windowsknappen för att få upp Startmenyn i Windows, eller t ex. Alt-f för att öppna File-menyn i ett program.

Hejsan!
Ni kan nog gissa vad jag heter va?
Bor i Stockholm, och har haft allt från Texas Instruments TI-99/4A och C64 till A600. Men sen mitten av nittitalet så har det varit PC. Men nu börjar det alltså dra ihop sig för The switch.
Jag velar dock mellan en Mac mini och en iMac G5. Mer om detta i en annan tråd.
Peace!

1