Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Noumenon

Noumenon

Medlem
  • Plats Uppsala
  • Registrerad 2005-03-22
  • Senast aktiv 2017-06-21
  • Antal inlägg 257

Foruminlägg

De senaste inläggen Noumenon har skrivit i forumet.

Ursprungligen av Mija:

Vad är det du gillar med nya apparna? Jag kan t.ex. inte längre se temperatur och luftkvalitet som min våg mäter. För min del anser jag att apparna suger nu.

Klicka på sömn så kommer du vidare till en skärm som visar det du efterfrågar.

De kalendrar jag har på min mac kan jag placera i en nätt liten mapp, som jag sedan kan publicera och på så sätt skicka ut en konsoliderad kalender.

Men hur gör jag detta smidigast med iCloud? Vill verkligen inte sitta och konsolidera kalendrar manuellt. Detta är rätt viktigt för mig då vi styr upp möten etc. baserat på om varje person indirekt flaggat sig som ledig. T.ex. har jag en hem- och en jobbkalender, men för de i bandet så vill jag bara dela med mig av en konsoliderad så de snabbt kan se om jag kan repa en föreslagen tid.

Fast jag är glad att han länkade den här då det var en sådan jag ville ha. Jag behöver fysisk respons

Jag har själv detta dilemma i skrivande stund, detta pga att Century Media tagit bort hela sin katalog på Spotify. 90% av musiken jag lyssnar på släpps just av dem. Så frågan är om jag skall gå över till iTMS eller köpa fysiska skivan (skivkonvolut har ju onekligen sin charm) och då rippa skivorna. Fördelen med iTMS är vid ev. hd-krasch eller så, vilket just varit anledningen till att jag gillat spotify, slipper fylla mina diskar med musiken.

Kan man inte köpa en skiva och få den länkad till samma på iTMS? Då slipper jag iaf momentet att rippa skivor.

För mig strulade det nyss då formuläret för registrering av dev-kontot tydligen inte klarar av utf-8, sen på att märka att mitt efternamn blivit fel tack vare é så lyckades jag betala med mitt kort. Pengar drogs och mail anlände med kommentaren "the enrollment name and credit card name doesn't match". Tack för den. Så nu måste jag fixa nytt legg (passet gick ut igår) för att sedan faxa (?!) dem en fotokopia på det.

Kanske finns en anledning till att jag hållit mig från att börja utveckla för iOS?

De första gör den inte helsvart utan tonad. Jag hade också problemet att det blev grå text enbart, en in-/ut-loggning löste det. Sedan föredrar jag iStat framför inbyggda klockan, använder ändå annat i iStat.

Efter lion-uppgraderingen.

Ursprungligen av boris91:

Fungerar strålande. Aldrig tänkt på det förr, men det är riktigt skönt för ögonen.

Är det möjligt att ställa in att allt innehåll i finder arrangeras efter typ och sen sorteras efter typ i alfabetisk ordning?

Som det är nu så ställer jag arrange by till kind samt sort by till kind. Men måste göra det för varje mapp jag går in i. Eller är den sorteringen fönsterstyrd? I vilket fall vore det smutt att ha det globalt, så fönster alltid öppnas med den sorteringen jag använder mest.

Det är väl också den enda mac som ej blivit uppdaterad. De kanske inte lägger in den där för att den då inte kan utföra allt vad den lovar.

Exakt, återkommer om jag får svar annorstädes.

Sorry, var ett tag sedan jag skapade trådar

Nej, det hade jag inte trott heller, men så länge jag får bild så är jag nöjd, resten får jag då tillgång till när jag skaffar ny mac. Bra lösning om du frågar mig.

Tror ni att det är möjligt att få nya ACD att fungera på en äldre MBP med Mini DP?
Iom att jag inom ett år kommer köpa ny burk så vill jag gärna ha TB-skärmen, men har inte råd med både skärm och burk nu. Skärm måste jag ha rätt omgående.

Senast jag använde min PMG5 så var det för att ladda polarens HTC då min macbook pro dött pga den katastrofalt usla laddaren (HATAR nya magsafe)