Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
mrcheese

mrcheese

Medlem
  • Plats Stockholm
  • Registrerad 2005-04-12
  • Senast aktiv 2011-02-17
  • Antal inlägg 5

Foruminlägg

De senaste inläggen mrcheese har skrivit i forumet.

1

Har ringt igen men dom kan inte ge något svar ännu. Dom bekräftade dock att det är fler som hört av sig med samma problem och att dom just nu jobbar på en lösning. Dom bekräftade också det som "Zajber" skriver, att vissa har lämnat in sina maskiner och fått något utbytt men han kunde inte gå in på vad. Dom lovade att återkomma så fort som möjligt.

Pratade med supporten på Irland idag. Dom har ännu inget riktigt svar att komma med. Men jag fick flera frågor som utvecklingsavdelningen hade kommit tillbaka med, efter att ha analyserat testet (som jag fick mailat tidigare). När jag frågade om det finns andra med sammma problem sa han att det finns några till som har hört av sig. Dom lovade att återkomma i början av nästa vecka igen. Förhoppningsvis med svar.

Måste tillägga att jag har haft kontakt med Apples support angående problemet under en längre tid. Först tog mig inte riktigt på allvar och sa att dom inte hade hört talas om något liknade fall (fastän det står jättemycket om det om man börjar leta). Några samtal senare gjorde dom det, och jag fick ett litet testprogram att köra. Sist jag ringde och kollade, hade resultatet gått vidare till deras tekniska avdelningen för analys. Och dom har lovat att återkomma så snart dom har ett svar på åtgärd. Det är nu snart en vecka sedan.

Om det finns andra som har fått hjälp med samma problemet på garantin förut, så tycker man att dom borde känna till det. Jag har dock aldrig kontaktat supporten tidigare så jag vet inte riktigt hur dom jobbar och funkar.

Har inte upplevt liknade problem på någon av mina 8 st tidigare Mac:ar, som också har stått i samma rum med dom 27-28 graderna. Varav hälften bärbara. Det finns ju också varmare länder och ställen än Sverige, där förhoppningsvis MBA borde kunna vara konstruerad för att fungera. Tex Califonien...

Har precis samma problem med min MBA som du. Om man gogglar runt lite så ser man också att det verkar vara ett generellt problem med MBA, att den lätt blir för varm och då bara går på en kärna.

Det verkar också som om problemet förstärks om den står i en varmt miljö. Jag har 25 grader på kontoret och då funkar den bra. Hemma är det däremot 27-28 grader i rummet och då blir det precis som du beskriver. Att den bara går bara på en kärna.

Jag var och köpte en Notebook Cooler idag. Och nu verkar problemet ha försvunnit.
WEBHALLEN.com [Zalman Notebook Kylare ZM-NC2000 - Silver]

1