Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Ulf Sigra

Ulf Sigra

Medlem
  • Plats Västerås
  • Sysselsättning Reklam och Kung Fu
  • Registrerad 2005-04-16
  • Senast aktiv 2009-06-26
  • Antal inlägg 7

Foruminlägg

De senaste inläggen Ulf Sigra har skrivit i forumet.

1

Hej!

Är det någon som vet om man kan använda X servern (eller med andra verktyg) för att få en funktion som liknar Sugarsync eller Dropbox. Ex. en arbetsgrupp har en gemensam mapp som antingen synkas till din dator eller finns där som "typ" fildelning. Sitter på en fast lina och tyckte det skulle vara ball.

Hade också problem i 4 veckor, så jag gav f_n i det, tills jag kom på att det finns ju forum och nu sitter jag här och flinar för mig själv. Tack ni alla som delar med er av kunskap, så värdefullt

Jodå, webDAV är aktiverad

Jag är superadmin och har skriv och läsrättigheter på alla volymer, åtminstone via afp. Man frågar sig om servern måste prepareras på ett speciellt vis, typ skapa en iCal mapp. Eller måste någon speciell tjänst i "server admin" vara påslagen förutom WebDav. Kör servern som en standalone utan DNS, ifall det kan vara någon hjälp. Men det känns som det är något knas med http-adressen jag försöker skriva till ????

Får det inte att funka, någon som vet vad jag gör för fel.

Vill publicera en iCal calendar på min privata server (sigraserver.local) som är en mac os x server, Hur vet jag vilken mapp den skall ligga i? Vad är det som skapas på servern?

Det gick inte att skapa kalendern på adressen http://ulsi@sigraserver/Public/Sigrareklam.ics.

Det spelar ingen roll om jag byter till IP-adressen eller byter mappar

Tacksam för tips, Uffe

Är det så illa alltså, har du provat MegaCell 2.5. Det har jag men inte fått det att funka. Finns det inga sätt att sms:a via mac och P910i?

Är det någon som kopplat ihop en P910i och sms:at. En variant var att sms fönstret hoppade upp och det gick att skicka, men det skickades aldrig. Ändrade i stringen i Recourse filen enligt inlägg tidigare, men skrev P910i istället för W800. Någon som har något tips.

1