Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Kakrafoon

Kakrafoon

Medlem
  • Plats Stockholm
  • Sysselsättning en datafixare
  • Registrerad 2005-05-04
  • Senast aktiv 2011-08-20
  • Antal inlägg 2

Foruminlägg

De senaste inläggen Kakrafoon har skrivit i forumet.

1

Jag har verkligen försökt hitta något vettigt kring mitt problem, men lyckas bara inte få till det.
Har kopplat in en extern hårddisk till min Airport Extreme 802.11n. Hårddisken är formaterad som "Extended Journalförd".
Jag kommer åt själva hårddisken när den dyker upp på datorn (iMac med Lion), men jag ser inga av mina stora filmfiler eller motsvarande. Finns enbart en fil som syns, och det är en mindre fil på några MB?

Tjo alla P990 användare!

Jag vill bara tipsa er alla om en sak, som många glömmer bort, och som också har lett till att många har fått ofattbart dålig batteritid!
I många fall så beror detta på Simkortet. Ja du läste helt rätt, det kan vara så att ditt simkort är gammalt och utslitet.
Med gammalt så menar jag att det kan vara allt från 1år eller äldre. Men framförallt så behöver du byta till ett 3G simkort om du fortfarande har i ditt gamla 2G kort från en äldre telefon. ÄVEN om du precis har fått ett nytt 2G kort innan du köpte din nya 3G lur.

Jag får ofta in kunder som är upprörda över den dåliga batteritiden, att telefonen drar ur under natten trots att den hade mer än 25% på kvällen innan.

kontrollera simkortet!

För er som ska köpa en P990 så kan jag då säga att batteritiden i den är bra. Jag använder själv telefonen mycket intensivt. Med intensivt menar jag 2 timmar tal, Wlan användning, bluetooth på hela tiden, mail via GPRS, ett gäng sms, vid tid över radio/mp3/musikvideo.
Och vid det här användandet håller batteriet 1 - 2 dagar.

1