Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
aspartam

aspartam

Medlem
  • Plats Partille
  • Registrerad 2005-05-08
  • Senast aktiv 2006-01-20
  • Antal inlägg 2

Foruminlägg

De senaste inläggen aspartam har skrivit i forumet.

1

Hej.
Min far har problem med att han, på något underligt sätt, lyckas dra ut strömsladden på din iMac G5 (köpt för några månader sedan) när datorn är på. Detta resulterar i att man måste installera om hela OS X efter varje gång (man kommer bara till blåskärm vid start), och det är inte riktigt hållbart när man får sitta med det om kvällarna. Är detta en naturlig händelse, att OS X beter sig så eller finns det något sätt att lösa det på så man slipper installera om allt?

Dessutom tycker jag (i jämförelse med min iBook) att ljudnivån hos iMacen är betydligt högre än vad det borde vara vid vanlig användning. Hur mycket brukar en iMac låta?

Tacksam för alla svar jag kan få

Ett par månader med mac och jag börjar redan sakna min gamla egenhändigt ihopbyggda pc, den hade i alla fall roliga fel och problem att lösa, medan det här fint designade skrället bara fungerar. Det blir till att laga mor mins dator.

Har i alla fall använt Mac sedan jag lärde mig gå, med ett kort uppehåll till fördel för windows och roliga problem, är jag nu tilllbaka på Mac. Förhoppningsvis kan jag här lära mig vad jag förlorade under mina pc-år.

1