Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
poseidon84

poseidon84

Medlem
  • Plats Luleå
  • Registrerad 2005-05-11
  • Senast aktiv 2014-10-19
  • Antal inlägg 788

Foruminlägg

De senaste inläggen poseidon84 har skrivit i forumet.

Haft föreläsning om spelteori idag, och nu sitter jag och jobbar medan svärfar och svåger är och hälsar på. Men det går bra iaf, är bara några timmar tills jag får åka hem

Gjorde en efterrätt åt svärfar igår, han fyllde år. Blev en Sachertårta-bas i form av en kub, sedan choklad-doppade hallon och till allt detta en hallonsås! Det enda som jag lämnade utanför Sachertårtan var marmeladen, så egentligen en nötkaka med chokladglasyr var det som jag gjorde.

Då jag redan skrivit i sur-tråden känner jag ett behov av att balansera upp det hela med lite mer positivt tänk. Har under min utbildning (universitetet) fått höra att de ämnen jag läser inte går ihop, och att det inte går att få jobb och så vidare. Nu när sommaren närmare sig och jag kommer ha tre examina (2 kand och 1 mag) kan det lätt bli så att man börjar tro på folk som säger att det inte går att få jobb. Dock är jag glad för att jag träffade på ett företag som direkt var positiva till mig och gillade att jag hade flera kompetenser inom områden de behövde! Så på onsdag ska jag hälsa på företaget och prata mer.

Bestämde mig vid jul för att satsa järnet under vårterminen och försöka ta svart bälte. Vad händer? Många saker i skolan hamnar samtidigt som träning, jag blir förkyld, nu när förkylning börjar släppa så får jag ont i ryggen istället. Så nu är jag sur!

Jag vaknade 07.30. trots att jag inte behövde gå upp förrän vid åtta och la mig efter 00.00. Är skönt när sånt händer Har dock inga barn att "skylla" på, bara mig själv

Jag utgår från min vanliga månadskostnader. Visserligen är det inte alltid lätt att spara som student, men jag jobbar extra och försöker spara så jag vet att jag skulle kunna klara mig minst en månad, men helst skulle man ju vilja ha så att det kan gå 6 månader eller liknande. Men får snåla lite om det skulle behövas

Jag älskar att båda laga och äta mat. Dock hinns det inte alltid med. Idag blir det pulver-soppa alternativt ett besök till det lokala smörgås-haket.

Jag hoppas på att jag har råd med den när den släpps

Eftersom jag jobbar häcken av mig nu, så hoppas jag på i slutet av mars alternativt april.

Jobbar ikväll, jobbar imorrn dag och söndag dag. Imorrn kväll är det fest på skolan med sektionen, och på söndag är det instruktörsmöte och middag på kvällen. Förutom detta kommer svärfar och svåger på besök i en vecka med början på söndag eftermiddag. Fullt upp helt enkelt!

Politik ska inte diskuteras alls väl på detta forum? Jag är själv inte moderat, men vill bara tydliggöra att det som Reinfeldt sa var inte att tvinga folk att jobba till 75 utan ge möjlighet för folk att jobba till 75. Vill du jobba till 75, gör det, vill du inte jobba till 75, gör då inte det.

Själv valde jag 70, mest för att jag vet att hela min släkt haft hälsan och orken i behåll länge och kunnat jobba länge. Jag hoppas på att också ha det, så jag kan jobba så länge jag vill. Visserligen antar jag då att jag efter 50-sträcket kommer ha ett lugnare skrivbordsjobb och inte kroppsarbete.

Ursprungligen av kenjon:

Om det är en Telenorbutik är det OK. Eller en 3-butik, har hört att de låser upp andra operatörers också (efter ettårsgränsen då).

Som jag förstått det gäller samma regler för alla ställen beträffande iphone. De skickar ditt imei nummer till apple för upplåsning, varpå apple inom 2 veckor låser upp din telefon via itunes.

Jag har konverterat, och håller på att konvertera än pga stort bibliotek :P, filer till itunes och strömmar främst till min appletv. Det jag gillar med det är just att allt finns i itunes så mina andra datorer kommer åt det lätt, appletv kommer åt det lätt samt att jag kan kopiera över det enkelt till min ipad om jag ska ut och resa t.ex. Ska jag streama till ipaden så kör jag dock på airvideo, men streamar sällan till ipaden.

Ett bildspel går ju om du har flera appletv, koppla då skärmsläckaren till de bilder du vill visa som i sin tur ligger på en dator kopplad till det nätverk där appletv:na är kopplade till.

Känns inte sidan "snappier"?

Ursprungligen av wilhelmsson:

Varför 4G? Blir ju sjätte generationen, 6G

4G - Wikipedia

4G som i det som kommer efter 3G.