Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
bananiel

bananiel

Medlem
  • Plats Varberg
  • Registrerad 2005-05-23
  • Senast aktiv 2020-12-05
  • Antal inlägg 66

Foruminlägg

De senaste inläggen bananiel har skrivit i forumet.

Jag tror att detta skjuter Apple i foten om de inte släpper igenom dem! En anledning att kanske överge iPhone efter 10 år, när min iPhone 11 ger upp.

Jag har alltid innan valt Safari för jag tyckt den vara rappare på hemsidor. Men att använda Outlook på safari laggar så hårt på min MacBook Pro 15 2012. Funkar bra med Chrome ?

Hm intressant!
Förresten, är det du som är Macswe? ?

Sjukt kul och intressant att få se utvecklingen och utmaningarna med proteser!

Ursprungligen av Cappachino:

Hur lång tid tar det att göra ett batteribyte. Kan man lämna in och få det gjort medan man väntar i en Applestore eller får man hämta dagen därpå?

Jag bokade en tid på macforum i Kungsbacka, och jag behövde inte gå länge och kolla i butiker innan det var färdigt!
Applestores har jag tyvärr ingen koll på...

Ursprungligen av christopherlarsson:

Menade givetvis glaset. Så med största sannolikhet kommer de också kräva byte av hela displayen?

Japp, glaset och skärmen sitter ihop, måste bytas som ett helt kit, glas och skärm

Ursprungligen av christopherlarsson:

Gäller detta även fast man har sprucken skärm? Vet att de kan vara svårt att säga men vad tror ni andra?

Det priset gäller nog men om skärmen går sönder pga sprucken skärm vid bytet av batteriet så måste du även betala för bytet av en skärm. För man kan inte byta batteriet utan en hel skärm.

Jag har en liten skada på glaset i ett hörne, och de sa när jag bytte batteriet att det även då fanns en risk att skärmen går sönder vid bytet och att jag blir då tvungen att byta skärmen också.

Är det bara jag som har problemet med att Photos tuggar i 170% enligt aktivitetskontroll? Processorn ligger hela tiden runt 82 grader...

Testat med ett nytt konto, samma problem där.
Här är en bilddump på hur det blir att bränna den, samma problem händer med programmet disco, och i programmet Burn bränner den ungefär 20-30% innan det blir stopp.

Jo jag var väl lite trött när jag skrev och menade att det är väl sådana som mig (dvs, är här mest när man har en fråga själv) som gör att det inte är så många som svarar så snabbt. Anyway,
Oh, jag skrev lite fel, jag menade att den inte ville bränna image-filer på ~4,36GB, men bara för någon vecka sen så funkade kalas. Detta händer oavsett vilken image-fil jag valde. Iaf, först trodde jag att min inbyggda combo hade pajat, men blev lite misstänksam när den externa fick likartade problem, bara ett kort tag efter (några veckor ungefär)
Ska testa direkt att bränna igenom en annat konto...

Vad har hänt med 99.se egentligen? inga som svarar? antar väl att det är sådana som mig som gör att det dör ut....

Hej!
Jag har en Macbook 1,83Ghz, med OS X 10.5.5 installerat. Problemet med den är att för ett par månader sen så började det att hända att min läsare inte kunde läsa cd-skivor som den kunde förut, den bara snurra runt tills den matades ut. I den vevan så skulle jag bränna en musik-skiva, men samma sak hände där, den bara snurra runt och sedan ville den inte bränna skivan. Jahopp tänkte jag, då har den väl pajat då. Men jag har en extern dvd-brännare som har funkat perfekt, bränt filmer utan problem. Men problemen kom senare med den än med den inbyggda i min macbook. Antingen så bränner den ungefär 30% av skivan, eller så säger det att det inte finns tillräckligt med plats på skivan, trots en image på 4,3-4,7 med en dvd-skiva på 4,7. Detta sker beroende på vilket program man väljer.
Först misstänkte jag hårdvarufel, men nu misstänker jag mjukvarufel i operativsystemet, någon som har ett svar?

Haha, Archangel, ditt batteri måste vara bäst!

Vad jag kommer ihåg, så har jag fått x ibland på batterit i menubaren, Macen har dött en del gånger helt, istället för att hamna i viloläge! Sammanställt så är min på 70-75% health, 153 cycles och på 13 månader, tror ni att jag kan få ett nytt batteri för det? Skulle inte vart dumt