Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Johannes123

Johannes123

Medlem
  • Plats Lund
  • Registrerad 2005-07-31
  • Senast aktiv 2012-02-06
  • Antal inlägg 42

Foruminlägg

De senaste inläggen Johannes123 har skrivit i forumet.

Förmodligen är det skärmen som sagt. Lämnar in datorn i veckan.

Igår uppdaterade jag till 10.3.9 och kort där efter blev en hel rad med pixlar vita på min iBook 14" 1,33 GHz. Använder man sedan datorn ett tag så blir 75 % av dem ljusblå. Satte datorn i vila ett par timmar och startade upp och då var felet borta i några minuter för att sedan komma tillbaka på exakt samma ställe.

Är det någon som har något tips på hur man kan åtgärda felet? Funderar nu på att ominstallera 10.3.5, felet uppstod ju lite psykande minuterna efter uppdateringen.

1. Bra räckvidd.

Som jag förstår saken räcker det med att den ena antennen blir bättre för att kommunikationen mellan två antenner skall bli bättre, oavsett i vilken riktning effekten/strålningen/vågen skickas. Alltså, det spelar ingen roll om det är utdata eller indata som skickas. Man kan bygga eller köpa en reflektor till den externa antennen och rikta denna mot (en) dator om man vill öka antennens effektiva antennyta (har du sett en parabol så förstår du vad jag menar) och ändra på strålningsloobens karaktär, men det blir ju lite svårt om du ska ha flera datorer.

Det wlan vi har på högskolan på markplan fungerar bra på våningen över och jag har även lyckats ladda ner några sidor på tredjevåningen!!! Min uppfattning liksom många andras här är att trådlöst funkar rätt bra inomhus.

Lycka till.

Nu har jag åkt hem (från mina föräldrar) och har alltså inte tillgång till iMacen längre. En sommar till utan att ha löst problemet med andra ord. Tackar för hjälpen iaf och på återseende om ett år

Så är det inte, programmet dyker upp i dockan men försvinner lika fort (allt tar ca 1 sekund). Detta felet har stannat trots Panteruppdateringarna fram till 10.3.5, så jag tror inte lösningen finnes i fler uppdateringar. Jag drar mig för att uppdatera till 10.3.9 då jag tycker folk klagar så mkt på olika fel som dyker upp.

Tyvärr så hjälpte inte skivverktyget, något enstaka fel rättades till men inte för aktvivitetskontrollen. Får försöka en annan gång, skall jag åka härifrån nu. tack iaf.

Jag provar just nu, verkar ta ett tag...

Hej!

Mina Päron har en iMac 17" 1.25 GHz G4 och kör panter 10.3.5. Grejen är den att jag aldrig fått aktivitetskontroll att starta på datorn. Lite skumt tycker jag.
Är det någon som vet varför?
Är det så för alla iMacar av den typen?

"BRA - Smart av Jobs"

Förutsatt att fler program blir tillgängliga för OSX och detta helst utan att man behöver "porta" dem. Då kommer försäljningen öka, och det måste ju vara bra för ett företag iaf. Tänker även på citatet "if you can't beat them, join them"