Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Jesper Alex-Petersen
  • Plats Malmö
  • Sysselsättning Student
  • Registrerad 2005-08-16
  • Senast aktiv 2010-09-16
  • Antal inlägg 2

Foruminlägg

De senaste inläggen Jesper Alex-Petersen har skrivit i forumet.

1
Ursprungligen av Niklas Hjelm Smith:

Ironiskt att ungefär samtidigt som Google gick ut på börsen så började negativa åsikter öka i mångfald. Jag säger inte att det är ett samband mellan dom båda, utan jag tycker det bara är rätt en lite konstigt grej helt enkelt. För bara ett årsedan var alla positiva om Google, tror jag inte vet en enda person som inte gillade Google, men nu är det inte så längre.

Själv så har jag knappt märkt av problemen. Visst, själva sökningskvalitén är helt enkelt inte lika bra som det var för två år sedan (då jag började använda Google) på grund av missbruk. Men jag gillar fortfarande deras stil med att allting ska vara enkelt.

Jag ska inte säga så mycket om vilken stil de har haft men nu cencurerar google resultaten för att få marknadsandelar i diktaturer. Det är ironiskt med tanke på vilken inställning man förväntar sig att sökmotorer har till fri information. Jag tror jag föredrar företag som inte lierar sig med totalitäre regimer. Förövrigt verkar det som om den trevliga unge herren bakom Skype har liknande böjelser
(DN 31/1-06).
Länge leve den fria marknaden som dessa näringsidkare brukar skandera.

/Jesper Alex-Petersen

Hej
Tänkte skriva ett första inlägg.
Jag skaffade nyss en powerbook för att jag behövde en bärbar dator och mac sägs vara mindre krångelbenägna än PC. Hoppas det stämmer. Är helt värdelös på datorer och tvingas leta i forumen så fort jag ska göra något med datorn som är bortom att kolla mail och skriva dokument i office.

Annars pluggar jag medicin i Ume.

/Jesper

1