Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
1pernilla

1pernilla

Medlem
  • Plats Karlshamn
  • Registrerad 2005-09-02
  • Senast aktiv 2021-01-07
  • Antal inlägg 32

Foruminlägg

De senaste inläggen 1pernilla har skrivit i forumet.

Har installerat Parallel och allt verkar funka till jag ska köra in XP (trycker på den gröna pilen). När jag klickar i "systemrutan" så går den tillbaka i config-läge (röd knapp).
Har försökt göra en bild av skivan och gå den vägen men då får jag upp ett in-utmatningsfel när jag gör avbilden. (Är det så enkelt att det är fel på XP-skivan?)

Har uppdaterat Parallel till 1940.
Idéer och kunskaper mottages tacksamt!

Ägnade gårdagen åt att installera om systemet och programvaror i den nya macen. Får då in de drivrutiner som funkar med intel, men där finns ingen som till hör min skrivare, får dock ut utskrifter, men utan att komma åt alla skrivarfunktioner.
Uppdateringslänken från dej Frazze har jag mejlat vidare till Canon för att kolla om det går att använda den med en CLC 3220 (jag har en C1 rip på min Irc då ändrar den visst namn)
Trodde i min enfald att intel-macarna var kompatibla med det mesta vid det här laget. Börjar ångra köpet som egentligen var till för att slippa virtualPC, men parallel strular också (startar en annna tråd om det).

Kan ju vara problemet. Det går så långsamt att få reda på något på Canon, brukar gå snabbare här. Ska kolla med servicekillarna imorgon eller om de har fått någon annan idé.
Tänker vart fall inte byta ut en digitalkopiator mot en 1000 kronoors skrivare.
Tack så länge för tipset.

Verkar inte vara något nyare till just intel och systemen är lika nya på båda macarna.

Det är en ny imac intel. Har en "gammal" imac första som kom med 20' och med den funkar det. Har tankat över allt från den gamla till den nya så det borde väl inte saknas något då eller?

Hej!
Försöker få min nya imac att skriva ut på min Canon 3220 via en router (Netgear) kopplad med kabel. Allt ser ok ut den hittar skrivaren och så (kopplar upp på nätet så sålångt är allt ok), men när jag skriver ut lägger sig utskrifterna som klara utan att ha kommit ut i skrivaren. Vad har blivit fel?

Har du fått svar om man kan byta ut Virtual PC-skivan mot XP?

Så då är det bara att sätta sig med word och försöka få det snyggt????

Hej!
Har gjort en blankett i Acrobat Pro 6 som går att fylla i. Hur gör jag för att man ska kunna spara den i Readern alla har ju inte fullständig version.
Tacksam för svar!

Pernilla

Ska testa att spara om den. Jag vet att det inte är bra, men ibland får beställaren som den vill. Den ligger som pdf under aktuellt också.
Tack för tipset.

www.svangstaregionen.se

Det ligger bara en bild där nu, men jag har testat lägga in text och det funkar.

Hej!
Jag har gjort ett popupfönster i Dreamweaver 8 det kommer upp när sidan laddas. Problemet är bara att det funkar i Safari, men inte i firefox eller explorer då syns bara alt-texten till jpg-bilden. Texten kommer med. Har testat att spar aom bilden och döpa om den.

Tacksam för hjälp.

Hej!
Jag får ett fel som jag inte haft tidigare när jag startar upp Dreamweaver.
dwscripts is not defiened. Kommer vid uppstart av programmet.

När jag öppnar en sida kommer ReferenceError: onOpen is not defined.
Det går inte att köra kortkommandon klipp och klistra heller.

Har installerat om Programmet och startat om datorn. Uppdaterat till 8.01.
Kör OS 10.4.5

Vad kan jag göra, snälla hjälp!

Har ungefär samma problem. Har gjort ett formulär i Acrobat 6 och när den öppnas med Reader 7 går det bara att skriva ut. Det går dock inte att spara filen med fälten ifyllda. Trots att det är full tillgänglighet till filen.
Kan man på något sätt göra så att man kan spara den med Reader och ha kvar de ifyllda fälten?

Mvh
Pernilla

Tack för hjälpen. Det funkar nu efter ominstallation och omstart.