Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Pernillan

Pernillan

Medlem
  • Plats Stockholm
  • Registrerad 2007-06-07
  • Senast aktiv 2010-10-04
  • Antal inlägg 5

Foruminlägg

De senaste inläggen Pernillan har skrivit i forumet.

1

Jag vet tyvärr inte om det gjorde mig något klokare, så vore tacksam för om nån kunde svara ja eller nej på om man kan stoppa in en Momentus XT i en MacBook 2,1 från 2007?

Ursprungligen av wosk:

Skulle precis beställa momentus xt-disken, men jag ser att den är 9,7 mm hög, till skillnad från vanliga som är 9,5 mm. Någon som vet om denna passar i en vit macbook från våren 2007?

Jag undrar samma sak. Min MacBook är nog lika gammal och funderar kring om den skulle kunna hottas upp lite med ny hårddisk.

OffTopic, men undrar också om nån vet vad som är max minne man kan stoppa i en MacBook 2,1 från 2007? Har 4 GB i den nu.

Hej igen! Jag har faktiskt lyckats synca nu! Jag köpte också plugin från Feisar och hoppades att det skulle vara lösningen, men fick samma problem då. Däremot hittade jag lösning på deras supportsidor: Feisar - iSync Tips Följ stegen där och se om det funkar sen. Vore intressant att veta om det var tipsen där som hjälpte eller om det bara var slumpen som bestämde sig för att vara på min sida. Har man lagt ut hela 18 spänn för en plugin vill man ju att den ska funka...

Jag får inte synkroniseringen att funka. Ska det räcka att som du säger, packa upp filen och lägga den i Library/PhonePlugins och sedan i iSync välja Add Device... ? När jag gjort detta och parat ihop telefonen med datorn får jag ändå "Connection to the phone failed." Har även provat att starta om telefonen och är säker på att Blåtanden är igång. Någon som har någon idé?

Kan tillägga att jag hittade nån annan plugin förut (På Plugin iSync Sony Ericsson G900 | Cedric Godart ) men efter att ha gjort en misslyckad sync med den ballade kalendern ur helt i telefonen och jag var tvungen att göra en total återställning. Den pluginen flyttade jag dock bort ur PhonePlugins-katalogen nu samt tog bort den Device som jag tidigare lagt in i iSync, innan jag la dit den nya pluginen som Nordstar lagt upp.

Packade nyss upp min nya MacBook och då fastnade det bitar från klisterlappen från skyddsfodralet på det fina vita höjlet... Klistret var ytterst envist och ville inte gå bort med t.ex. diskmedel som jag fick tips om här... Då fick jag det briljanta tipset av en kollega att prova med smör! Lät knasigt, men han brukar vara trovärdig så jag provade, och det funkade!! Ska tydligen funka på allehanda material som fått ilskna klisterlappar på sig... Som magi! Kom ihåg att torka bort smöret sen bara...

1