Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
soundberg

soundberg

Medlem
  • Plats Växjö
  • Sysselsättning Mac+studiodrivare sedan 10 år tilbaka.
  • Registrerad 2007-06-15
  • Senast aktiv 2010-12-29
  • Antal inlägg 13

Foruminlägg

De senaste inläggen soundberg har skrivit i forumet.

1

Jag har identiskt problem, har det löst sig för dig Valentino? Jag har läst andra forumtrådar på nätet som beskriver samma skumma sak. Jag har "blåst" telefonen med en ny fräsch ispw (4.2.1) men efter en omstart av telefonen fastnar den i återställningsläge. Låter man iPhonen ligga en stund så komme den in till dockan, men alla 3:e-parts-appar bara blinkar till, däremot funkar alla apples appar. Om man laddar ner/uppdaterar ett program i appstore så funkar alla appar igen. Rebootas telefonen, så är allt tillbaka på ruta ett.

Vore fint om någon kan beskriva steg för steg hur jag ska återställa till en tidigare version av iOS 4.x, när jag försöker så säger den bara att jag inte tillåts, måste man byta så den inte authentiserar mot apples server?!? Jag har OSX 10.6.5.

Tack på förhand!

Ursprungligen av Michael Nord:

Tydligen funkar det att installera BootCamp 2.1-uppdateringen om man ser till att ändra alla regioninställningar till Engelska (US) istället för svenska.

Jag har last pa manga stallen att det ska hjalpa, men icke! Nu ska jag byta tillbaka till a, a, o sa folk kan lasa vad jag skriver

1