Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
glidarkatten

glidarkatten

Medlem
  • Plats Kristianstad
  • Registrerad 2007-06-19
  • Senast aktiv 2012-05-08
  • Antal inlägg 15

Foruminlägg

De senaste inläggen glidarkatten har skrivit i forumet.

1

Tusen tack för din hjälp! (Ringde apple support för att få det bekräftat innan jag hade läste ditt senaste inlägg här.)

Så jag har redan köp och installerat det. Fungera galant! Apple lever upp till "its just works" Inga krångel och och svåra inställningar.

Ha en fortsatt fin dag!

Ola

jo, men det är just det där med att kör extreme--kabel--express--wifi

Finns ju andra märken där det är möjligt. Men jag vill ha express ifall det är möjligt. så man kan ta del av airtunes till stereon.

Hej,

Jag vill inte göra en allt förlång rubrik. Så det jag menar är att jag har en Airport extreme som basrouter. Det jag undrar och vill är: Ifall jag går och köper en airport express och kopplar in Ethernetkablen till den. Kan jag därifrån sen sända vidare min wifi som basstationen sköter?

För jag tror dessvärre det är för många väggar och våningar att låta wifin göra jobbet som det är tänkt.

Mkt tacksam för snabbt svar. Då jag måste ha detta fungerande tills klockan 18.00

alltså så här vill jag ha det om det är möjligt.

internet --kabel-- Airport Extreme --kabel-- Aiport Express -- trådlöst -- dataapparat.

Mvh
Ola

Försökt leta lite här, men fann inget.. Hur blir det med andra operatörer? ÄR ju inne i mitten av oktober å än så länge har det inte varit ett ljud om att andra som tre eller telnor ska få ta del av iphone. Har tre i dagsläget å vill gärna inte byta, då jag varit grymt nöjd med dom. Nån som vet eller hört nått?

Sen en liten fråga till.. Hur funkar det med gps:n Måste den ladda ner google kartorna hela tiden och i så fall hur mkt megabytes drar det på en månad om man använder gps:n dagligen?

Tacksam för svar.

Hej allihop!

nu är det så att jag har konverterat min ipod 80 GB Och då måste man ju ladda in all musik igen. Min tanke var ju att den jobbar ju säkert bättre och snabbare med en mac ipod än windows. Men ack var fel jag tycks ha.. Det första jag får reda på är att vissa av mina musik filer ej kan överföras för att dom inte stöds av ipod:n. Hmm, akumt tyckte jag. då dom är mp3 låtar och funkar alldels utmärkt att lira i itunes. Trycker ok och den börjar uppdater, men mitt i så kommer nästa felmeddelande. "Ett okänt fel (-54)" Har letat över hela internet över dett men ej lyckats hitta nått svar eller lösning. Så HJÄLP mig snälla! Har bode gjort fabriks återställning och startat om både ipod och itunes utan lycka.

Mvh
Ola

WOHOO!

Idag ska jag fan köpa en trisslott också! För gissa vad jag fick för en timme sedan.. javisst fick man sin Macbook Pro. Jag som var helt inställt på att det var min mus samt mjukvara som skulle komma idag.

äntligen är längtan över och nu ska vi se vad mac går för.

hehe, snacka om lottning här! min leverans är ju uppdelad i två sändningar. båda paket väger 2,4 kg Det som skulle komma idag är framflyttat till måndag å det som skulle komma på måndag är ute för leverans idag. Så vad tror ni jag får idag? Med min vanliga otur så är det givetvis musen å programvaran som jag har beställt.. men fortfarande vet jag ju inte..

jag ringde ups och vad hon sa så ska jag få båda mina paket imorgon!! wohoo!

jag logga in på ups och kolla mitt paket.. Eller jag har två paket eftersom jag köpte en mus samt iwork också. Det ena paketet ska leveras imorgon den 29 jni och det andra den 2 juli. Båda väger 2,4 kg så vilket tror ni datorn är med i? hehe hade det inte varit enklare och skickat ett stort paket istället?

undrar om man kan lägga till lite extra pengar för att få en express leverans istället? Borde ju itne vara omöjligt, men dom har säkert regler som säger att man inte får göra så..

På apecode.com står det ETA 26 jun 07.. Det var igår det ja betyder detta att man borde få den redan den här veckan?

Tack PiktorPucci!

Det gav lite mer info på Apecode. Där står det att:

26 jun 07 - 90 75 - truck arrived at final destination - Apple Shanghai - 26 jun 07

Borde ju betyda att min snart också är på plats då.. fre eller måndag skulle jag hoppas på..

Ursprungligen av PiktorPucci:

Jaaaa!! Då kom datorn imorse!
Så jävla glad!! Den var typ en vecka tidig dessutom!

Har dock fortfarande inte gått in på internet med den än, men allt annat funkar grymt bra

Va?! när besällde du din? Om jag inte har helt fel för mig var det bara några dagar innan mig (19 juni) Finns det kansek hopp om att den kommer tidigare här också, troligen inte, men ändå..

Shipped toKRISTIANSTAD, SE22 Jun 2007Estimated Delivery Date26 Jun 2007 (Subject to change) Current Delivery StatusIn Transit to Customer - Shipment on Schedule26 Jun 2007
Förresten var ser man var paketet befinner sig nånstanns?

Eftersom det är sådan väntan och man börjar klättra lite smått på väggarna, kanske ni som är vana macanvändare tipsa mig lite om bra sidor samt program som man bara ska ha. För en nybörjar som har kommit ifrån pc världen. Ska dock påpeka att jag inte övergett pc, men varför välja när man kan ha båda

Tack på förhand!

Beställde min den 19 juni. Den skickades den 22 juni och idag om jag förstått allt rätt skickas den ifrån shanghai den 26 juni. Antar att den ska stå drygt en halv vecka i holland innan den kommer till mig den 4-6 juli. Är det tullarna som drar ut på leveransen eller? Känns ju rätt komiskt att den ska behöva ta över två veckor att skicka nått..

1