Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Loviisa92

Loviisa92

Medlem
  • Plats Uppsala
  • Registrerad 2007-07-16
  • Senast aktiv 2008-11-30
  • Antal inlägg 64

Foruminlägg

De senaste inläggen Loviisa92 har skrivit i forumet.

Hejsan. Min jailbreakning har fått en knäpp och jag kan inte installera fler apps, så då hade jag tänkt att återställa min Ipod och sen jailbreaka den igen. Först måste jag hitta ett program där jag kan lägga över det jag har på min ipod (musik osv) till datorn, nått som funkar? Sen undrar jag om det nångång kommer bli att min ipod uppgraderas till 1.1.3? Kan jag jailbreaka den till 1.1.2 om jag tar guiden som finns på den här sidan till hjälp utan att det blir nått knas? För man kan ju inte jailbreakae om man har 1.1.3 har jag hört, så jag vill inte att det ska hända.

jag brukar gå in på www.meebo.com via safari och logga in därifrån

Min jailbreakning har blivit konstig så jag ska återställa för att sedan jailbreaka om, och jag hittade inga program där man kan spara från touchen till datorn... ? inga som funkade iaf, så hur ska jag göra då? För att inte allt på touchen bara raderas utan att jag har det sparat på datorn

Hej, min touch är jailbreakat sedan nån vecka tillbaka ungefär. Och jag hade massa spel och program organiserade i Categories och det funkade bra, men sen börja vissa saker att krångla så jag avinstallerade dom och categories (krånglade lite också). Nu håller jag på och installerar lite spel igen och det går inte att installera nå mer nu, när den är klar så kommer det inte upp nån ikon, det är samma när jag försöker installera categories eller vilken apps som helst :/. Varför? Hur kan jag lösa det problemet? För jag vill ju ha Categories eftersom jag nu har flera sidor fulla med ikoner.. Sen vill jag ju att installer funkar som det ska Tack!

Edit: snälla kan ingen hjälpa mig?

Senast redigerat 2008-01-18 08:06

Hejsan! Jag har installerat själva NES games men när jag går in där står det "no ROMs found blablabla.." så då har jag kollat runt på youtube och olika hemsidor hur man gör då. Och kommit fram till att man ska lägga in en länk i sources, sen trycka OK och då ska man ha nått som heter Big Boss community (nått liknande iaf) MEN jag får inte det? Vad är problemet?

bejeweled är roligt spelade det i touchen via wifi, men skulle vilja ha det som spel utan att behöva vara ansluten till internet (har jailbreakat).. så nån som vet vart man kan få tag i fler spel än dom som redan finns i mappen Installer? Man kan ju skriva in en länk i installer istället, men vart kan man få tag i de olika länkarna till fler spel? Om det nu finns överhuvudtaget..

Jag använder iSquint, det är gratis men det verkar inte så jätteseriöst när man kollar runt i det men annars funkar det och jag är nöjd

tack, men jag har gjort en mapp som heter Spel och lagt in alla min spel där. Men det kommer inte upp nån mapp med spel utan allt ligger forfarande huller och buller? När jag trycker på ikonen Categories då har jag en mapp med mina spel. Är det så det ska vara? Jag trodde att jag skulle få en mapp med spel på själva skrivbordet? så det inte blev så mkt huller och buller.. har jag gjort nå fel nånstans?

Ah förlåt, märkte att man var tvungen att installera Customize också Tack nu funkar det

Senast redigerat 2008-01-13 10:56

Hejsan. Jag har precis jailbreakat den och installerat många roliga apps, så jag undrar om man kan lägga till mappar på själva "skrivbordet" så man kan lägga in alla spel i en mapp osv. Så det inte blir så många olika ikoner.. Kan man göra det?

okej, kan du länka här? okej, otur jag hade då, allting försvann, alla inställningar och shit ;/

Ursprungligen av JimmyP:

1.Koppla in ipoden till iTunes och håll inne toppknappen och hemknappen tills skärmen stänger av sig (inte bara
blir svart, men STÄNGER AV SIG!) ,Släpp toppknappen men inte hemknappen.
När ska man släppa hemknappen då?

ja.. när ska man släppa hemknappen? när jag ändå skriver vill jag fråga vilken hårddiskmapp ni menar?

"Lägg alla dina filer i hårddiskmappen"

men vilken? och jag får ingen "jailbreak-1.jar.. ?

EDIT: behöver ingen hjälp längre, har fixat allt nu men varför försvann musiken och allt?

Senast redigerat 2008-01-10 22:05

Hejsan! Jag hade tänkt att jailbreaka min ipod men vill lägga över de filer som jag fixat och lagt in på ipod till en spellista i itunes. Utifall nått skulle gå fel så att jag har exakt samma musikfiler som i min ipod i en spellista som jag bara kan föra över till touchen. Mitt problem är jag vet inte hur man gör/om det går

haha har redan fått svar på min fråga typ aa ken äger skiten ur alla

förstår fortfarande inte vad som händer om jag trycker på F några gånger ^^

ah okej då vet jag

Om mitt ps hade varit på svenska hade det varit 100 gånger lättare, men fastän jag ställer in språk på Svenska så är det fortfarande engelska, varför?

ah ok tråkigt ;/ hoppas nån annan kan svara mig då

EDIT: haha såg nu att du ändrat till Inverse så då hittade jag minsann allt tack!