Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Rooster88

Rooster88

Medlem
  • Plats Örebro
  • Sysselsättning Fort: Musik, Grafisk formgivning, discgolf...
  • Registrerad 2007-07-24
  • Senast aktiv 2009-11-18
  • Antal inlägg 7

Foruminlägg

De senaste inläggen Rooster88 har skrivit i forumet.

1

Hej.
Skaffade en Macbook Pro för ett tag sedan och vill nu synca min iPhone mot Macen istället för PC:n som den nuvarande synkningen är inställd på. Min lilla fråga är om kontakter förblir intakta även om jag synkar mot en ny dator och därmed nollställer exempelvis musikbibblan. Kan man få ett 'go' på att det är lugnt?

Senast redigerat 2009-06-15 11:36

Hej!
Jag har en webbutik där produktbilderna ligger uppe på samma server och hela den biten. Nu vill jag skapa ett bildspel i Flash där jag hämtar upp välda bilder från en absolut URL (ex. "http://url.topp/bilder/bild.jpg") med hjälp av loadMovie.

Då hela vitsen är att de lite snyggt ska glida in i bild, vore det ju tråkigt om bilden ifråga inte hunnit laddats in när svepet går av stapen.

Så, kan man med någon liknande variant av getLoadedData (eller kanske är det just den funktionen som är lösningen?), börja ladda in en bild i förväg och sedan checka av att den är inladdad innan man startar svepet?

Delvis var ju problemet precis som du (ekstam) säger att operativet har svårt att hitta vid omstart. Men min största bov i det här fallet var att jag i ren okunskap använde http:// istället för smb://. Nu hittar jag servern.

Har ganska nyligen skaffat mig en Macbook Pro till jobbet. Startade upp och kopplade upp till vårat trådlösa nätverk. Genast dök våra gemensamma nätverksplaser upp i fliken DELAT i Finder vilket jag tyckte var riktigt fint och smidigt.

Detta fungerade fint i ett par-tre dagar till helt plötsligt en dag - nätverksplatserna fanns inte där längre. Delat-fliken var borta och manuell anslutning resulterade i att "Servern inte hittades" eller likn. Jag är fortfarande uppkopplad mot internet genom nätverket men platserna dyker bara inte upp.

Inga installationer eller inställningar har ändrats i brandvägg el likn. och jag har efter en del läsning på nätet försökt att tömma inställningscachen för nätverk utan resultat. Vad kan ha hänt? Kan det ha någon koppling till att jag installerade Paralells Desktop tro? Kom gärna med idéer om det finns några. Bifogar en fil med lite överblick som visar att servrarna faktiskt har funnits där, att de inte visas i Finder och att jag är ansluten.

Hej! När luren var fräsch så fixade jag telefon med den metoden då där man programmerar ett nytt simkort och lurar telefonen (vad den metoden nu heter). Jag sitter på 1.0.1-programvaran nu och undrar hur långt jag vågar uppgradera mig innan telefon-funktionen slutar fungera, om den nu gör det vid en uppdatering? Tacksam för snabba svar!

Zino, du skulle inte vilja lägga upp iPhonens .strings-filer nånstans så att man kan ladda dom?

Jag har inte fått igång mitt WinSCP och använder kommando-tolken vilken bara fungerar att ladda upp filerna till iPhonen inte tvärtom (vad jag vet).

1