Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
oskareriksson

oskareriksson

Medlem
  • Plats Örebro
  • Sysselsättning Ägare av en mac mini.
  • Registrerad 2007-08-24
  • Senast aktiv 2008-06-09
  • Antal inlägg 4

Foruminlägg

De senaste inläggen oskareriksson har skrivit i forumet.

1

En uppdatering av Tiger var vad som krävdes, nu fungerar allt som det ska!

Ursprungligen av frazze:

Det finns en artikel om strul med USB hos idg.se.

Jag skulle bli glad av en länk till den artikeln. Var in på idg.se men hittade ingen. Tack på förhand.

För egen del kvarstår problemet. Har löst det provisoriskt genom att skicka filer till en kompis och lägga in nya låtar via hans dator. Inte direkt det optimala, men fungerar på kortare sikt. Annars går mina tankar mer och mer mot att köpa en ny ipod.

Mejla gärna du med till iriver och upplys dem om problemet. Ju fler som klagar, desto mer angelägna borde de vara om att lösa problemet kan man tycka. Även om det såklart i detta fall handlar om en spelare som inte längre kan betraktas som ny.

[
Har precis samma problem som beskrivs ovan!

Även jag har varit i kontakt med irivers support. I övrigt verkar de rätt bra, men dessvärre inte fått någon hjälp alls i detta avseende.

För min del har det inte fungerat någon gång alls. Fick nyligen en helt ny mac mini och inte installerat boot camp eller så. Det mystiska är att jag i höstas/vintras testade att koppla in irivern på en kompis mac, då fungerade det utan problem. Så de verkar vara kompatibla med varandra när allt kommer omkring. Vore skumt om mac mini har kompatibilitetsproblem med irivern.. Min dator hittar dessutom andra usb-enheter som ex tangentbord+mus, min telefon samt en usb-hårddisk jag använde vid överföring av filer från gamla pc:n. Irivern (E10) fungerar som den skall om jag kopplar i den till min gamla PC. Står även att den laddar om jag kopplar i den via usb till macen, men syns som sagt inte på skrivbordet.

Har testat de flesta forumförslag jag hittat: skivverktyg, söka i finder, enbart starta med enbart denna USB inkopplad samt dummiemetoder som omstart, ur med alla kablar och i igen. etc etc etc

Ser den om jag går på "Apple menu - About This Mac, - More info och sen på USB-enheter".

Var även i kontakt med apple:s kundservice, inte de heller kunde hjälpa mig med problemet. De misstänkte att enheterna inte var kompatibla med varandra. Minst sagt störande!

Kan det hjälpa att formatera om och installera allt på nytt? Ska senare i veckan testa irivern på en kompis mac mini och se om det är någon framgång där.

Ytterst tacksam om nån kan knäcka denna nöt!

1