Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Jordgubbslasse
  • Plats Växjö
  • Registrerad 2007-08-31
  • Senast aktiv 2008-11-23
  • Antal inlägg 8

Foruminlägg

De senaste inläggen Jordgubbslasse har skrivit i forumet.

1

Jag ringde apple och de tyckte inte att de hade nåt ansvar, vad jag i princip fick veta att om jag ville reklamera den så hade jag fått gå till domstol mot dem. Göra det själv tappade jag helt suget för särskilt när jag pratade med folk som bytt en del själva men de tyckte att det här verkade lite väl svårt. Som tur var kom jag ihåg min allriskförsäkring så nu betalar jag bara självrisken så får jag det "ordentligt" gjort.

Hallå!

Nån som har gjort detta eller vet hur man går tillväga för att byta hårddisk. Min är kokt.

Förlåt, Internetdelning menade jag. Det var det jag stängde av och så fungerade det.

Det var rätt enkelt, jag hade på webbdelning för att kunna använda min laptop. Stängde av det och nu funkar det igen. Det kanske kan vara nåt att testa danielka

JA det är det vi har testat, och de jag provat med har testat hos sig och lyckas när de chattar med andra. Det är det som är problemet. Fick ett tips att det kan vara nätverksfel, skall kolla med en kompis om hans dator funkar här hemma hos mig.

Så här lyder felmeddelandet:

Ett kommunikationsfel uppstod under chatten.

Fick inget svar från xxx@mac.com. Du kan skicka information om problemet till apple och därmed hjälpa till att förbättra kommande versioner av iChat.

Ingen som har några bra förslag ang detta?

Intsallerade ganska nyss leopard och idag när jag skulle videochatta så funkar det inte. Bild och ljud fungerar och det går att köra videovhatt i skype men i ichat går det inte att koppla upp. Jag lyckas godkänna en förfrågan och det står - startar chat men där fastnar det och ett felmeddelande dyker upp.

Nåt ni känner till?
Lars

1