Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
deanriver

deanriver

Medlem
  • Plats Stockholm
  • Registrerad 2007-09-27
  • Senast aktiv 2008-06-19
  • Antal inlägg 18

Foruminlägg

De senaste inläggen deanriver har skrivit i forumet.

Jag har installerat swephone 113 på min soft-uppdaterade 1.1.3-lur. Den känner igen +46 nummer men nummerformateringen är fortfarande fel. Har testat att göra reinstall i installer men det fungerar ändå inte. Någon som har tips?

Ursprungligen av Zhrink:

Hej! körde uppdatering från 1.1.2 till 1.1.3 och fick upp telefonen och kunde flytta ikonerna på skärmen... men efter om start av iphonen fick jag felmeddelande av itunes och telefonen hamnade i recovery... har försökt gå tillbaka och återställa med 1.1.1 men får felmeddelande 1603 på slutet av återställningen och sen glider den tillbaka i recovery? har försökt starta independence som inte heller får kontakt med telefonen "error registering for callbacks from iphone" ...

Nån som känner igen detta eller har några bra tips?

Anders

Fick samma problem efter ett tag. Lyckades dock kicka ut telefonen ur recovery genom att installera en ny itunes version och köra independence igen..

har gjort de två första stegen i guiden men kan nu efter anysim1.2.1u inte få nån carrier. det som står är bara "no service" eller "searching". no som har någon aning?

ursäkta en dum fråga. förblir telefonen sim-upplåst efter uppdateringen till 1.1.3 om man kör dev teams soft update? hur kommer det sig att det inte står någonting om detta på iphone status ticker?

Lägg till http://iphone.unlock.no i Installer så kan ni där hitta en fix för problemet med att iphone inte kan ta emot sms från alfanumeriska avsändare typ röstbrevlådan och vissa banker.

En upptaget-signal vore väl inte helt fel?

Har en 1.1.1 upplåst med anySIM och appsnapp. Har comviq/tele2. Varje gång det är upptaget hos den jag ringer till avbryts samtalet och telefonen visar Call Failed. Nån som har haft samma problem?

Jag har en 1.0.2 lur som har varit upplåst med anySIM. På något sätt har jag lyckats upgradera modem firmware till 04.02.13 fast telefonen är fortfarande 1.0.2. Hur kan jag göra föra att kunna uppdatera den till 1.1.1 och kunna låsa upp den med senaste anySIM? Finns det nån virginizing guide till 04.02.13? Kan jag köra anySIM på den igen eller brickar jag den då?

Jag har en 1.0.2-lur som varit upplåst och aktiverad med independence och anysim. Helt plötligt går den inte att starta. Jag försöker köra en 1.0.2 restore på den men den crashar. nu kan jag bara göra restore med 1.1.1 men kan då inte köra independence (crashar) eller appsnapp (händer ingenting). Finns det nåt sätt att virginizera en telefon utan att den är aktiverad?

Hur är det med valutor? Kan man få in de i stocks?

Förlåt, jag förstår inte alls vad du menar med att lägga till .ST efter symbolen..

Funkade helt perfekt för mig med. Köks-sprejen gjorde ingen skillnad så jag fick gå på det tyngre fönsterputs-artilleriet. Om man bara trycker ihop topsen lite behöver man inte klippa av den..

Kör 1.1.1 på min iPhone. Har satt på "." shortcut i settings. Fortfarande gör den bara två space när jag double-tapar. Nån som vet hur det går att lösa?

Har tyvärr inte tillgång till PC för tillfället.. Vet du nån motsvarighet till geomaker?

Någon som har en revirginizing guide för mac?