Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
don_mirtz

don_mirtz

Medlem
  • Plats Kalmar
  • Sysselsättning Studerande Musikskapare med en MBP som jag lär mig ngt nytt på varje dag
  • Registrerad 2007-09-28
  • Senast aktiv 2009-01-30
  • Antal inlägg 5

Foruminlägg

De senaste inläggen don_mirtz har skrivit i forumet.

1

Tack alla för goda råd och engagemang! Jag har testat en demo på Whatsize och det kommer garanterat användas fler gånger. Dessvärre kunde jag inte lokalisera den efterlysta byte-boven och de 9 GB:na förblir således försvunna (kanske dyker upp m h a fullversionen av Whatsize). Läxan är nog ändå: ha bättre uppsikt och överblick över vad som händer i hårddisken samt köp en extern så den inte nollas igen.

/David

Skulle nog ha nämnt att jag kollade hårddiskaktivitet innan på aktivitetskontrollen och den skrev 10 mb/s (antar att detta är rätt mkt, nu efter omstart skriver den ingenting). Jag insåg dock inte vad det innebar, eller, trodde det var normalt eftersom jag hade stängt ner alla program. Det som använde mest var antingen iTunes (men iTunes laddade inte ner podcasts eller annat då) eller safari, men som sagt, tuggandet slutade först efter omstart, inte efter att programmen avslutats. Någon idé om vad som kan ha hänt eller hur jag får tillbaka mina försvunna GB?

/David

Jag såg förtvivlat på medan min hårddisk sögs på 9 GB ner till 0 på ett par timmar. Jag har aldrig varit med om det tidigare, så jag testade att ta bort ett par nyinstallerade widgets, återställde safari, tog bort ett ca 1GB övriga filer, och den hoppade tillbaka upp på 9 GB igen efter en stund. Jag vet dock inte vilken, eller om någon alls, av åtgärderna det berodde på. Hursomhelst fungerade det bara kortvarigt och i skrivande stund tickar mitt hårddiskutrymme ner igen, just nu på ca 600 MB. WTF? Någon som vet hur jag fixar detta?

/David

1