Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Patek Philippe
  • Plats Stockholm
  • Registrerad 2007-10-03
  • Senast aktiv 2010-07-31
  • Antal inlägg 9

Foruminlägg

De senaste inläggen Patek Philippe har skrivit i forumet.

1

Ingen kommer att ge er någon invite eftersom det inte finns några att dela ut.

När det gäller att spela låtar i sin bärbara enhet, säger folket bakom spotify att man tycker det är onödigt att släpa runt på en egen hårddisk. Man räknar alltså med att de flesta kommer att vara uppkopplade även när de är mobila.

Jag gjorde precis som Jogin säger och testade bägge. RoR föll mig mer i smaken, mest för att jag tycker att Ruby är trevligare som språk än Python.

Ursprungligen av HåkanO:

Alltså!
Jag blir rätt störd över att inte kunna vara med i den här debatten p.g.a. att jag har "förköpt" Leopard på AppleStore. Beställde då det blev möjligt, vilket det blev för ett par veckor sedan om jag minns någorlunda rätt. Trodde i min enfald att den skulle ligga i min brevlåda redan på fredan. Eller OK då, senast nu idag (måndag) Är det någon annan som "förbeställt" och har fått sin kopia redan? Eller är det så att vi förbeställare får vänta till sist?
Håkan

Jag förbeställde min för ungefär 2 veckor sedan. Fick den i fredags. Den går ju med bud via TNT så det gäller förstås att hålla sig hemma, ring TNT och kolla vet jag.

TACK!!

Verkar fortfarande ligga nere. Ingen som sitter på en alternativ länk?

Ursprungligen av Pantern:

Funderar på vad Spaces tillför som inte ett aktivt hörn med "alla fönster" gjorde förut? Är det inte samma funktion liksom. Jag sitter o leker o leker med spaces men återgår till "alla fönster" och expose.

Något som kan ge mig någon bra förklaring på dess fördel?

Jag har kört Virtue Desktop förut som har samma funktion som spaces. För mig är det guld värt. Jag sitter ofta och utvecklar i flera projekt samtidigt, då kan jag samla varje projekt i ett "space".

Last.fm fungerar inte hos mig.

Jaha, då var det installerat och klart. Gillar inte menyraden och last.fm funkar inte, annars mycket trevligt.

1