Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
bjoernEn1

bjoernEn1

Medlem
  • Plats Boden
  • Sysselsättning Studerande
  • Registrerad 2007-10-17
  • Senast aktiv 2010-02-12
  • Antal inlägg 34

Foruminlägg

De senaste inläggen bjoernEn1 har skrivit i forumet.

Ursprungligen av _r2d2:

nån som vet om man kan slänga in ett telia kontantkort ( eller halebop) ?
har en kompis som kan förlänga abbonemang på sitt jobb, så han köper den åt mig.( har tele2 just nu annars)

för man måste väl ha ett nytt 3g simkort har jag hört. och kan jag aktivera den i itunes utan att ha den riktiga simkortet alltså det abbonemanget som telefonen är köpt på? ( hoppas ni förstår)

ve inte om det är smart att ringa telia o fråga ...visst man kan säga att man ska ha telefonen både på jobbet o privat o att man behöver byta simkort då.......x-sim kansek är nåt att ha då?

tacksam för svar då man börjar bli riktigt sugen och kompisen vill ha svar snart om han ska dra ner till telia i veckan

Halebop funkar finfint på en iphone köpt hos telia!

Jag har en anysimupplåst och uppdaterad 1.1.2 med swephone och det funkar utmärkt!

YES! Efter ca 1 1/2 dags mekande lyckades jag att nedgradera basebandet till ICE03.14.08_G, detta med hjälp av guiden på http://www.modmyifone.com/forums/showthread.php?t=15310 så nu har jag en upplåst, fullt fungerande 1.1.1 iPhone igen Det kommer ta tid innan jag försöker uppgradera till 1.1.2 igen kan jag säga! Om nån råkar ut för samma sak som jag hoppas jag att länken kan vara till hjälp.

/björn

Jag beslöt mig igår för att uppdatera min fullt fungerade 1.1.1 iPhone till 1.1.2 som blev ett av dom större misstagen jag någonsin gjort.. Jag följde hackmyiphone.com's guide men fastnade när man skulle gå in på jailbreakme.com.

Efter några ha restora till 1.0.2, jailbreakat och aktiverat sen kört anysim 1.2.1u(som tydligen misslyckades då den inte fungerade med mitt halebopkort) tappade min iPhone bort sitt IMEI och ICCID nummer efter att jag restorat till 1.1.1, då var alltså telefonen oaktiverad och icke jailbreakad.

Jag har försökt det mesta, men helt utan att lyckas så just nu sitter jag med en jailbreakad, icke aktiverad 1.0.2 iPhone som har tappad bort IMEI och ICCID nummer, detta gör att man inte kan använda sig av *#307# eller wiNstaller. Den har också baseband 04.02.13_G eftersom att jag uppgraderade till 1.1.2. iTunes säger att det har ett felaktigt simkort fast AT&T kortet sitter i. Jag kör med windows och jag behöver HJÄLP! Någon som har några som helt förslag är jag ytterst tacksam över!

/björn

Ursprungligen av Mats Björnström:

Annars kan du helt enkelt slå på den. Det finns ström - den är ju i laddaren

Det är ju klart. Men jag tycker att man ska kunna ladda den avslagen om man t.ex. sover.

Jag prövade att ha laddaren i nån timme då den var avslagen, men det verkade inte funka..

Okej, jag har den avslagen med laddaren i, får se om nån timme om det funkar.

Som rubriken lyder så undrar jag om det funkar bra? Den visar ju inga som helst tecken på att den laddas då den är avslagen?

/björn

Ursprungligen av svantet:

Jo, tänkte säga att vi som beställde m JetCarrier batch 178 fick våra lurar idag! Hurra. Är totalt nöjd. Eller, tja lite grejer saknar jag väl, men på det stora hela, en underbar maskin.

jag hade också på batch 178 och min lur har ännu inte anlänt.. det har väl och göra med att jag bor uppe i norrbotten också, posten är inte så ivriga på att skicka paketen lika fort hit antar jag..

Ursprungligen av svantet:

Och nu är dom i Göteborg!
2007-11-09-20:25-Göteborg-Försändelsen har sorterats

Posten jobbar väl på helgen också eller hur? Det här måste ju betyda att vi har dom på måndag!?

Nu har dom även skickat ut avisering. Jag skulle tippa att paketen kommer fram tidigast måndag, tisdag mest troligt. Kommer det inte på måndag kan man ju alltid kolla på avin och se när

Mitt batch 178-paket har landat hos posten i Strömstad idag kl 13.42, så förhoppningsvis är det framme på tisdag om posten jobbar på bra.

Är det någon här som haft paket på batch 178 som ser att posten i sverige har tagit emot paketet? För mig står det bara: "Posten har mottagit elektronisk förhandsinformation från avsändaren". Det verkar tyvärr som att det inte går allt för fort för JetCarrier...

Ursprungligen av svantet:

Någon som hört nåt mer från JetCarrier om batch 178? Jag har fortfarande transit som status.

jag har också transit på min status.. hur stora är oddsen att danska truckers ska blockera gränserna i damnark just när ens iPhone ska passera där? murphys lag antar jag..

jaha, då är det väl bara att vänta till nästa vecka om man har paket på batch 178...

Ursprungligen av skamuel:

Ja, fick den idag. Mitt paket är från batch 177.

Okey, fakturan lära väl dyka upp förr eller senare.