Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
jonas_skovde

jonas_skovde

Medlem
  • Plats Skövde
  • Registrerad 2007-10-18
  • Senast aktiv 2008-04-21
  • Antal inlägg 11

Foruminlägg

De senaste inläggen jonas_skovde har skrivit i forumet.

1

Bifogar en bild av väldigt dålig kvalité vet inte om det framgår av bilden vart felet är...
Men den spricker liksom i framkant av den blanka vita plasten den som är mot mig samt runt om på hörnet mot sidan där kontakterna sitter, jag köpte den för mindre än ett år sedan, vad gör man då?
Ska man ringa eller maila apple?
Måste jag ha apple care...?

MVH

Jonas

Hej hej!
Jag har Glocalnet som leverantör, och har ställt in användarnamn och lösen i airport extreme routern, nej jag använder ingen lur för att koppla upp, tiden står där när jag är ansluten till nätverket...
Jag har kopplat mitt ADSL modem till porten på extremen, kommer inte ihåg va det stog men där man skulle koppla in den iaf. Men funderar på om det kan bli bättre om jag kopplar in min speedtouch router igen fast stänger av den trådlösa delen så att säga å sen kopplar den till samma port som jag kopplade adsl modemet istället. För då styr speedtouchen "inloggningen" till glocalnet istället, va ju den jag fick me när jag skaffade glocalnet. Kan det va en lösning?

/Jonas

Hej hej!
Hoppas någon har ett bra svar på någon av mina frågor.
Tidigare så hade jag en speedtouch router jag fick med när jag skaffade glocalnet:s bredband då funkade det mesta toppen, iTunes fjärrhögtalare och internet, men jag ville snabba på det interna nätverket + en "gemensam" hdd.
Så skaffade extreme, men är inte direkt nöjd.

Först så blev det interna nätverket inte snabbare, för smiskar jag på högsta hastigheten i inställningen så är ju inte det kompatibelt med airport expressen så då kan jag inte spela musik... Så får glatt köra på den lägre hastigheten, men då uppkommer ett annat problem, antingen får man något konstigt ljud lite då å då i högtalarna vet inte hur jag ska förklara men som om man drar en vinyl skiva mot nålen. Är det inte så att man får det så kan uppspelningen stanna upp ett tu tre, för att senare starta upp igen.

Nästa problem är att internet kopplar typ ner lite då å då, man ser tiden som man vart uppkoppld uppe i hörnet å ett tu tre så försvinner den bort några sekunder och poppar upp igen, vad kan de va?

Har bytt speedtouch routern mot ett zyxel 660 adsl modem istället...

Snälla ni som har lite bra att ha tips om extreme, express m.m. så vore jag kalas tacksam.

MVH Jonas

Hej hopp!
Jag funderar på att byta till leopard, men funderar på vad är det för skillnad?
Vad är det för förändringar?
Är det någon som har en länk till en bra jämförelse?
Är det svårt att byta från ett os till ett annat, har ju lyckats att uppdatera pc med windows och efter min mac erfarenhet så borde det va busenkelt.

/Jonas

Kalas... Får man ut typ 5.1 ljud då om filmen har det?

/Jonas

Toppen! Tack för ert svar, om jag då behöver ljudet så finns det väl optisk ut på MacBooken om inte jag e helt ute å cyklar? Är det i vanliga hörlurskontakten det sitter?

/Jonas

Hej hej!
Har länge legat efter utveckligen å haft en vanlig tjock-tv men så blev det som för många med mig en platt-tv på mellandagsrean. Köpte ngn modell av LG, den har VGA och HDMI ingång och ja har sökt lite fram å tillbaka på forumet men inte blivit klokare.
På MacBook:en så finns det ju något uttag som heter miniDVI tror jag, och då funderar jag ska man köpa en adapter fårån minidvi till VGA å så kabel till VGA ingången, eller ska man ha en adapter sen en VGA-HDMI kabel eller hur ska man göra.
Är tacksam för ett svar, ju bättre bild desto gladare blir man.

MVH

Jonas

Hej!
Jag har ett litet problem...
Skulle behöva få mitt entourage å synka med iCal och Adressboken som ligger som standard i macen. Kan man få det att synkronisera på något vis? För problemet jag har är att jag måste kunna synka mot mobilen och det verkar inte gå synka entourage med mobilen.

Hoppas det finns någon bra lösning på detta.

MVH

Jonas

1