Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
MatteusNova

MatteusNova

Medlem
  • Plats Stockholm
  • Registrerad 2007-10-19
  • Senast aktiv 2012-11-28
  • Antal inlägg 79

Foruminlägg

De senaste inläggen MatteusNova har skrivit i forumet.

1

Jag vet och har läst att just en del har haft stora problem med nvidias 9400m, har läst trådar om det på andra forum hur den bara har lagt av. Det är några år sedan den var i bruk dock så numer är det inget problem. Tror dom bytte ut den mot nivida 320m nått år senare.

Airporten på denna MBP 13 mid-2010 (MC374LL/A) funkar inte längre, efter jag hade bytt annan hårdvara funkade det bra, sen började det att försvinna vid power save, eller uppstart, osv. Sen sa någon kunnig att det ibland kan vara glapp i kontakter eller dyl. Någon som känner till detta? Eller borde jag försöka på något större och mera internationellt forum om mac?

Tacksam för svar och förslag.

Nää inge special, bara vanliga bondnoter, och allt som man har till det. Win eller Linux. Jag ska mest ha det för att få ned mina egna verk, och noter funkar rätt bra för mig.

Ska kolla en demo på finale då. Tack för tipset!

Är det någon som har något förslag på ett program där man kan skriva in noter och använda VSTi / softsynths för att spela upp det med? Har inte kollat runt så mycket men hittade inget direkt. Tänkte fråga om någon har några tips.

1