Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Morgontidningen
  • Plats Stockholm
  • Sysselsättning -
  • Registrerad 2007-10-21
  • Senast aktiv 2008-07-23
  • Antal inlägg 8

Foruminlägg

De senaste inläggen Morgontidningen har skrivit i forumet.

1

Någon annan som vet en lösning på problemet ovan?

Firechild>> Jag hittar inte var det står om det du skriver om. Tror du att du skulle kunna förklara lite snabbt hur jag ska gå till väga, eller möjligtvis länka till texten du menar? Vore sjysst!

Det låter precis som om det skulle kunna vara något sådant. Ska kolla den där sidan, så kanske problemet löser sig. Annars får jag återkomma. Tack alla för era tips!

Ja, precis. Det gör det. Och om jag exporterar samma projekt flera gånger, så låter missljuden olika och kan ligga på olika ställen.

Jag testade att öka bufferten, men det verkar inte hjälpa. Och CPU:n håller sig någonstans i mitten. Det är inte direkt några kli/plopp-ljud, utan det låter mer som när en förstärkare ger ifrån sig gitarrsmällar. Det låter lite "swoong" utav det.

Hej!

Jag har precis börjat utforska Logic. Jag har spelat in gitarrer i ett projekt med hjälp av det här Amplitube. Nu till problemet! När jag spelar upp projektet i Logic hör jag ofta konstiga gitarrljud som inte ska vara där. Det liksom smäller till ibland. När jag startar låten smäller det alltid till just när jag trycker på play. Det här är verkligen inga ljud som jag har spelat in, de bara kommer lite var stans.

Hur ska jag göra för att åtgärda detta? Är tackam för all hjälp!

/David

1