Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
darlingyourhead
  • Plats Linköping
  • Registrerad 2007-10-24
  • Senast aktiv 2010-07-31
  • Antal inlägg 4

Foruminlägg

De senaste inläggen darlingyourhead har skrivit i forumet.

1

Oj vad glad jag blir att jag inte köpt en importerad för dyra pengar nu

Ursprungligen av Christoffer Larsson:

Det var väl längesen bara t.ex. Telia sålde den själv? Den finns ju att köpa på t.ex. elgiganten och Dustinhome. men det är ju inte OLÅSTA enheter, utan låsta till olika operatörer som säljs på de ställena, inget annat. Och de priserna som angavs på hemsidan var ju för en LÅST iPhone 4 till Telia.

Sant, men vid lanseringen av 3gs var det väl bara telia och telenor som sålde väl, eller iaf bara de som erbjöd abonnemang till? Vad innebär för övrigt att den är låst? Är det att man måste teckna ett nytt abonnemang eller kan man köpa en telia-låst och tuta på med sitt nuvarande telia-abonnemang, borde ju rimligtvis vara så. Hursomhelst så är ju nästan alla operatörer med och krigar nu så det tyder ju på att det kommer finnas olåsta varianter, eller har apple skrivit avtal med samtliga den här gången?

Det är ju helt klart så att det inte är frågan om att telefonen bara kommer säljas av operatörerna med tanke på att dustin går ut med priser. Frågan är ju bara hur många telefoner som kommer finnas tillgängliga och om alla kommer sälja direkt från start. Blir ju lite knivigt att välja vilket ställe man ska köpa på isåfall...

Jag var precis inne på min lokala (digital inn i Linköping) apple premium reseller och där gick det att förhandsboka telefonen. Jag vet inte vad det innebär men killen bakom kassan sa att de skulle höra av sig så fort den kom in och de kom till min tur i kön. Hursomhelst borde ju detta innebära att de säljer olåsta telefoner då han inte frågade om operatör. Eller har dem helt enkelt ingen koll i butiken, vad tror ni?

1