Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
headwires

headwires

Medlem
  • Plats Eskilstuna
  • Registrerad 2007-10-24
  • Senast aktiv 2011-05-10
  • Antal inlägg 14

Foruminlägg

De senaste inläggen headwires har skrivit i forumet.

1

använder det på jobbet o har inte haft några problem, testa att avinstallera båda o installera igen...

Jag kör på "värsting" minin och det börjar gå lite segt när jag nu arbetar med ett A3 dokument (300ppi) i photoshop där jag har justeringslager blandat med objektlager och samtidigt så kör jag illustrator, itunes och firefox.
När jag har arbetat med webbgrafik och haft samma uppsättning program uppe + dreamweaver så har det inte varit några problem.

Det låg kvar mail i mappen, nu har jag inte kollat själv så jag vet inte om allt fanns där och om alla bookmarks var kvar i firefox. Jag återkommer när jag har kollat upp.

Jag tänkte det jag också, eftersom hon blev tvungen att skapa ett helt nytt konto i mailen, men inte...det hade väl varit tomt på skrivbordet om hon loggat in som någon annan användare?

Batteriet i min sambos iBook G4 tog slut och allt slocknade, sen när hon startade upp den med schladden ikopplad så var alla mail, alla kontakter i adressboken och alla bokmärken i Firefox borta. Inga program eller bilder etc. är borta. Någon som har en aning om vad som har hänt?

Din kund kan arbeta med pdf'en i acrobat även ifall du gjort ändringar(tagit bort en bild) i den i Illustrator.

PM'a mig om du inte får det att fungera, så kan jag kanske kolla på filen.

Ja jag är då inte den första. Har även sett många som har en "riktig" portfolio och även har en blogg där de uppdaterar vad som är på gång, skisser, nya uppdrag etc.

tack tack, men jag håller inte med om layouten på själva bloggen, innehållet är ju en annan sak

Håller på och illustrerar och utvecklar den delen vid sidan av mitt jobb som prepressoperatör, lägger upp allt i bloggform så den är ju inte görsnygg...

http://snickars.blogg.se

Senast redigerat 2007-11-06 09:25

Prova att leka med olika lager av bilden i olika blandningslägen, justeringslager och masker.
Jag testade att göra en kopia av bilden i ett nytt lager och använde en stark nyans/mättnad och lade sen lagret i multiply-blandningsläge. Sen maskerade jag av halsbandet eftersom bakgrunden blev knallröd den med. Och till sist fräschade jag upp higlightsen i pärlorna med hjälp av vanliga penseln i olika strlkar och opacitetslägen.

http://www.youtube.com/watch?v=FOJrmdRTeEg

tyckte att den verkade vettig, finns en del 2 oxå.

Jag kikade lite på youtube förut o hittade lite guider för att byta minne, de är ju av varierande kvalitet så använd ditt goda omdöme.

Ja jag valde att beställa 2GB från början då jag redan vet att jag kommer behöva det och slipper på så sätt öppna upp datorn och bli av med garantin, för jag antar att den försvinner så fort jag lossat på skalet. Sen när garantin gått ut så kan du ju peta in lite mer minne, har för mig att jag såg nånstans här i forumet att det går att klämma in 3GB ram. Det ska inte vara allt för svårt att stoppa in ett minne om man är lite teknisk och har pillat med sånt innan.

1