Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
leveborn

leveborn

Medlem
  • Plats Västerås
  • Registrerad 2007-11-04
  • Senast aktiv 2008-11-07
  • Antal inlägg 9

Foruminlägg

De senaste inläggen leveborn har skrivit i forumet.

1

Efter att ha uppdaterat min iPhone 2G till 2.0.2 med hjälp av Quickpwn så kan jag inte öppna program nedladdade från Appstore. Nån som vet varför?
Saker nedladdade med Cydia fungerar.

Tacksam för svar

Jag har haft många samtal med Telia och de skyller helt på iPhones mjukvara och de har faktiskt beslutat att inte "supporta" iPhone. Alltså de hjälper inte dig med något, om det är tappade samtal, edge eller vad som helst. Är det en iPhone så är den osupportad hos Telia, så gör det ända rätta och byt till en operatör som kan hantera telefonen, ex Tele2.
Jag hade Tele2 i två månader utan ett enda tappat samtal, med Telia har jag kanske 50% tappade samtal. Det är förjävligt.
BYT!

Efter att ha uppdaterat min airport express basstation så kan jag inte hitta den. Jag sitter nu 1 meter från den och den lyser grönt men den går inte att hitta i airport verktyget. Men jag hittar min grannes basstation. Vad kan vara för fel? Har testat starta om den ett antal gånger och också provat att starta om modemet. Inget fungerar.
Det konstiga är att den bara försvann efter uppdateringen.
Nån annan som känner igen detta?

Tacksam för svar!

Ok tack jo det lät ju inte direkt jättesmidigt...

Låtarna har fått egna album istället för att ingå i ett album.
Ex Michael Jackson Thriller är ett album och sen Michael Jackson Beat it ett nytt album och så är det 12 Michael Jackson album istället för 1 album med 12 låtar i

Hej

Nu när jag importerade en ny skiva och efter det valde "hämta bildmaterial till album" så delade itunes upp all min musik helt konstigt. Låtarna i nästan samtliga album delades upp till egna album. Jag har många gånger förut hämtat bildmaterial utan att det blivit såhär. Nån som har en aning om vad som kan ha hänt och kanske vet om det finns ett sätt att automatiskt få albumen rättsorterade igen.

Tacksam för svar!

Skrev ett mail o klagade hos Telia om tappade samptal, här är deras svar:

Lösning från Nät och Drift: 2008-05-02 13:30
Hej.
Iphone genererar problem oavsett operatör. TeliaSonera har kontaktat Iphone för att göra de uppmärksam på problemen. Förhoppningsvis kommer en programvara som skall hjälpa de kunder som använder Iphone. Kunderna får hålla koll med leverantör när detta sker då telia endast ansvarar för nätets funktion.

Med vänlig hälsning

Agneta Pariola
Telia Kundservice

Det är naturligt att det ogillas av visa upphovsrättsägare, däribland mig själv. Som äger upphovsrättskyddad matrial, men den åsikten delas inte av adobe, då jag sett flera intervjuer med dem där de uttryckligen sagt att de inte har problem med att privatpersoner kopierar så länge företag, skolor mm betalar. De tjänar ju naturligtvis pengar på att vara nummer ett på marknaden och det kan de bara vara genom att många använder deras produkter och det kan endast göras med piratkopiering.

Hejsan

Jag har hamnat i en jävla jobbig sittuation. Jag har fått CS3 creativ suite av en kompis till mig vilket jag installerade, men när jag skrev in en serial jag fick så låste sig photoshop och det förblir låst oavstätt om jag avinstallerar och installerar igen. Den säger bara "product license expired" och stänger ner. Jag kan välja att ladda ner en "e-license" men när jag gör det så säger den att alla licenses är slut.
Vad fan gör jag? Jag är beroende av photoshop, illustrator mm, men kan naturligtvis inte betala deras priser eftersom jag är en fattig student.
Väldigt tacksam för svar!

Jag har postad en massa trådar runt om på forum men får nästan inga svar eller så vet de inte vad jag ska göra.
Hoppas på nån hjälpsam själ där ute.

Tack!

Mathias

1