Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
chrille112

chrille112

Medlem
  • Plats Uppsala
  • Registrerad 2007-11-08
  • Senast aktiv 2007-11-19
  • Antal inlägg 8

Foruminlägg

De senaste inläggen chrille112 har skrivit i forumet.

1

Vi beställde USB-minnen med tryck från ReklamButiken.com (http://reklambutiken.com/usb-minnen_med_logotryck.297.chtml). De hade bästa priserna, och de är ruskigt snabba på mejlen (fick svar på mina frågor efter 5 minuter på mejlen!!!!). Eftersom vi aldrig köpt reklamartiklar på nätet förut så kändes det lite läskigt, men vi blev lugnade av alla bra omdömen som folk har lämnat om dem.

Minnet döp upp för två veckor sedan, och vi är hur nöjda som helst. Trycket är supersnyggt och minnet fungerar utmärkt. Kan varmt rekommendera dom!

eller /etc/php.ini

Det finns ett plugin till Eclipse, men jag har inte testat det. Jag tycker att EditPlus fungerar utmärkt, men den har inga fiffiga funktioner som komplettering osv. Jag har aldrig kännt behov av något annat.

På Phpclasses finns det mycket bra grejer, se här: http://phpclasses.netliberator.fi/browse/class/11.html

Men om han hade ett mellanslag innan Header-funktionen så borde han väl få felmeddelande? Jag tycker att det låter som att servern inte tolkar scriptet, kanske fel filändelse?

Jag brukar köra med ISO-8859-1, men nu när jag läser denna tråden så känner jag att man nog skulle gå över till UTF-8. Om du ska bygga en sajt från grunden så är det lika bra att köra på det på en gång.

Eclipse är helt givet, finns inga värdiga alternativ enligt mig

Jag är ganska säker att det finns på Sourceforge (www.sf.net), men nackdelen där är att det brukar vara svårt att se demo på scriptet. På Hotscripts.com brukar man kunna hitta mycket bra, har du tittat där?

1