Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
sunchild

sunchild

Medlem
  • Plats Skurup
  • Registrerad 2007-11-13
  • Senast aktiv 2008-03-13
  • Antal inlägg 2

Foruminlägg

De senaste inläggen sunchild har skrivit i forumet.

1

Vänta lite med uppgraderingen till Leopard, jag uppgraderade, vilket jag ångrar. Apples traditioner håller i sig ända sedan System 7 introducerades. System 7.5.1 var en buggfixare, System 8.5.1 likaså, system 9.1 likaså, System 10.1 likaså osv. Så låt skivan damma i hyllan till julen, då kommer fixarna. En fix som jag verkligen väntar på!

Hej macbröder/systrar. Som Hardkill Linuxuser är jag jätteglad för min nya mac, imac24. Trevligt forum förresten :D. Mac OS X har allt och lite till. En sak till har den, lite mindre nice, Mail 3.0 strular med lösenorden. Kan bara konstatera att Apples futtiga försök med sin hjälp till användarna via det egna supportforumet misslyckats. Att be folk att reparera/radera nyckelinloggningar samt använda skivverktyg för att kolla/reparera skivor mest är trams.

Här är lösningen till APPLE= MAIL 3.1. Dags för en programfix.

Mail 3 är nog den buggigaste mailklienten jag någonsin stött på i Linux/Unix världen. Det är inget fel på nyckelhållaren, lösenorden finns där. Däremot tappar mail bort inställningarna för kontot under Avancerat/ Autentisering. Om Mail 3 ber dig om lösenordet, gå till kontoinställningar/avancerat och kolla så att autentiseringen stämmer med vad du valt tidigare, det är den som ställer till det hela hur konstigt det än låter.... Rena hoppgurkan, men förlåtet, Mac OS X är en för övrigt en dröm i den värld jag vadat runt i många år.

Med ödmjuka hälsningar...

1